Бізнес з ароматом кави

П'ятниця
16.01.2015
Sweeter планує стати лідером серед кав’ярень формату coffee to go
 

Навесні 2014 відкрилися перші три кав'ярні "Sweeter" у Харкові, і відразу ж отримав масу відгуків від людей, охочих реалізувати власний бізнес під цим брендом. Сьогодні, крім українського ринку, компанія вважає перспективними ринки країн ближнього зарубіжжя. 

«Ми популяризуємо формат «coffee to go» за рахунок зарубіжного досвіду. Особливість даного формату в Україні в тому, що якість напою набагато поступається чашці кави в класичній кав'ярні. Працюючи над Sweeter, ми визначили, що головний пріоритет - це якість. Для приготування напоїв, ми використовуємо тільки каву свіжого обсмаження від компанії 25CoffeRoasters. Співпрацюючи з нами, партнер може бути впевнений у тому, що отримає високоякісне зерно для приготування ідеального напою за вигідною ціною і в найкоротші терміни. На даному етапі дуже активно нашою франчайзинговою пропозицією цікавляться росіяни», - прокоментувала Катерина Асєєва, представник франшизи.

На відкриття міні-кав'ярні витрачається від одного до двох місяців. Приміщення має бути площею від 5 до 10 кв м. Важливо, щоб об'єкт був розташований на центральних вулицях, та мав вису проходимість. Для роботи знадобиться дві кавомолки, кавоварка та побутовий холодильник.

«Інвестиції в проект Sweeter становлять 10-12 тис. доларів. У цій сумі не враховано паушальний внесок. На відкриття однієї торгової точки він становить 2 тис. доларів. Роялті відсутне, але, щомісяця необхідно вносити 35 доларів - маркетингові відрахування. Натомість франчайзі отримує всі розроблені для мережі макети, інформатори - друкує і розміщує їх самостійно. Є одне спеціальна умова - Sweeter працює виключно на сировині компанії 25 Coffe Roasters - зерно свіжої обжарювання. Для нас є важливим, щоб майбутній партнер поважав і поділяв цінності нашої команди», - долає Катерина Асєєва.
 


популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015