Який бізнес відкрити у кризу?

Понеділок
29.12.2014
Франшиза по оренді різноробочих від компанії «Персональне рішення»
 

Євро і долар сьогодні б'ють історичні максимуми. Що робити в ситуації, що склалася, бізнесменам і тим, хто тільки планує відкрити бізнес? Компанією «Персональне рішення» була обрана максимально незалежна від політики ніша. Підприємство засноване в 2007 році, а з 2008 по 2011 щорічно подвоювало свої обороти, завдяки пропрацьованому підходу до кризи.

«Ми вважаємо, що сьогодні необхідно правильно вибирати перспективний напрямок і вирішити знижувати витрати або вкладати гроші. Робити щось з нуля або вибирати франшизу. Які напрямки будуть «вмирати», а які навпаки - прогресувати? Відповісти на 100% точно неможливо, але можна виявити тенденції. Ми можемо говорити про те, що добре знайоме і чим давно займаємося - про аутсорсинг робочого персоналу (вантажники, різноробочі і т.д), з кейсами з досвіду компанії «Персональне рішення». Життєва практика показала, що ми можемо рости навіть у кризу, так як попит щодо наших послуг зберігається. Насамперед виживуть самодостатні бізнеси, не прив'язані до валюти та імпорту. У цьому плані ми вибрали максимально незалежну від зовнішньої політики нішу», - коментує Денис Решанов, генеральний директор, керуючий франшизою та засновник компанії "Персональне рішення ".

Франшиза побудована на базі 7 років практичного досвіду. Оборот компанії - більше 2000 тисяч доларів на рік без урахування регіональних представників. За час роботи в число клієнтів увійшли такі компанії, як Макдоналдс, Ельдорадо, Діксі, Мазда, Ікея та ін. Схема заробітку для підприємця - прибуток з кожної години роботи співробітників. Вартість франшизи залежить від обраного партнером пакету та регіону. Можна замовити послуги окремо, наприклад, купити лише навчання алгоритму роботи (бізнес-моделі), або придбати повноцінний пакет. Купуючи повноцінний пакет, франчайзі може гарантувати собі підтримку більш досвідченого партнера і отримати всі бонуси франшизи, що стратегічно вигідніше.

«Можна купити міні-пакет "Бізнес-старт", або окремо "Власний бізнес", або весь комплекс послуг з бренд-буком "Все включено". Є навіть пакет "Під ключ", коли франчайзі отримує повністю готовий і запущений бізнес. Що підійде конкретному підприємцю - треба вирішувати індивідуально. Наша франшиза не вимагає великого підприємницького досвіду, при необхідності ми проводимо навчання. По-перше, надсилаємо всі потрібні матеріали для відкриття та розвитку бізнесу, по-друге, проводимо стажування для партнерів. Новачок може вже через тиждень відкрити бізнес по нашій франшизі. Якщо він буде дотримуватися алгоритму, то його бізнес буде успішним. Немає особливих вимог ні до освіти, ні до досвіду. Головне - рішучість, готовність вчитися і діяти», - ділиться на завершення Денис Решанов.


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

популярне на форумі

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план

Доброго дня!Чудово,що маєте бажання створити власну справу.В клінінговій індустрії питання...

2 коментар
остання 10.10.2020
Открытие СТО. Бизнес-план

Кредитор? Вам потрібна термінова позика чи бізнес-позика? Ти будешвідмовлено в отриманні позики...

3 коментар
остання 20.11.2017
Открытие СТО. Бизнес-план

Раскрутка, PR, брендинг, узнаваемость ТМ - дело маркетологов, а мастер должен заниматься своим...

3 коментар
остання 10.03.2017
BVS-Rabota: працевлаштування по франчайзингу

Вимоги до приміщення для філіала

1 коментар
остання 25.11.2016
LEGO по-франчайзингу

Я хочу получать комментарии по этой теме на e-mail

1 коментар
остання 16.08.2016
Открытие СТО. Бизнес-план

На рахунок зарплата майстру 30% від заказу. Це дуже мало як для майстра. Якщо дійсно хороший...

3 коментар
остання 15.07.2016
Работа за границей - возможность выжить?

Мне интересно, насколько реально перевестись в зарубежное отделение компании, если есть...

2 коментар
остання 21.05.2016
Ринок бутильованої води зростає

Лично я стараюсь употребить дневную норму воды. Чаще всего покупаю уже розлтую в бутыли воду, но...

2 коментар
остання 21.05.2016