Бізнес з емалювання ванн

П'ятниця
26.12.2014
Ринок ремонту та відновлення старої емалі ванн є досить перспективним і затребуваним
 

Послуга з відновлення покриття ванн універсальна: сантехніка є у кожній квартирі та кожному будинку без винятку. Незалежно від регіону, скрізь є старі ванни і люди, які не бачать необхідності викладати великі гроші на заміну ванни, але готові відреставрувати ту, яку мають. Практично в будь-якому місті є фірми або майстри, які надають подібного роду послуги. Компанія "РеВанна" займається наданням послуг населенню з емалювання ванн з 2014 року і сьогодні виходить на ринок з франчайзинговою пропозицією.

«Наша послуга дешевша в 3 рази, ніж вартість нової ванни, тому реставрація ванни користується популярністю. Також не потрібно робити монтаж/демонтаж ванни, а вся робота складає всього 2 години. Ми швидко освоїли всі тонкощі цього бізнесу і стрімко охопили ринок з реставрації ванн у м. Іжевську. Для майбутніх партнерів ми розробили спеціальну новорічну пропозицію, яка діє до 31 грудня 2014 року. У пакет франшизи "Новорічний" входить покрокова інструкція відкриття бізнесу; список наших перевірених постачальників сировини; техніка прийому дзвінків. А також 6 місяців безкоштовної підтримки по телефону і e-mail та ін.»- говорить Костянтин Іванов, керівник з розвитку франчайзингової мережі  "РеВанна".

Тобто майбутній партнер може відкрити франшизу "РеВанна" у своєму місті, ставши повноцінним франчайзі. Він отримає інструкцію з відкриття бізнесу. Протягом 7 днів компанія обіцяє надати документи для роботи, сайт, рекламні матеріали, навчить технології роботи по відео. Паралельно відправить сировину та інструменти для роботи.

«Звичайно можна спробувати почати бізнес самому, використовуючи для цього різні джерела інформації, вникнути в усі деталі, зрозуміти, як краще обслуговувати клієнта, які рекламні джерела використовувати, а на які витрачати гроші просто не має сенсу, яку систему оподаткування застосувати, як зробити, щоб клієнти рекомендували вас своїм знайомим, друзям, як правильно приймати дзвінки клієнтів та багато ін. Ми ж пропонуємо заощадити 5 місяців свого часу і грошей на вивчення технології, на розробку сайту, всієї документації, маркетингу та інших важливих аспектів, і приєднатися до нашої команди», - ділиться Костянтин Іванов. Майбутньому партнеру необхідно відкрити філію у місті, селищі міського типу з населенням від 50 тис. чоловік і знайти офіс або склад площею 15 м2.

 


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

популярне на форумі

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план

Доброго дня!Чудово,що маєте бажання створити власну справу.В клінінговій індустрії питання...

2 коментар
остання 10.10.2020
Открытие СТО. Бизнес-план

Кредитор? Вам потрібна термінова позика чи бізнес-позика? Ти будешвідмовлено в отриманні позики...

3 коментар
остання 20.11.2017
Открытие СТО. Бизнес-план

Раскрутка, PR, брендинг, узнаваемость ТМ - дело маркетологов, а мастер должен заниматься своим...

3 коментар
остання 10.03.2017
BVS-Rabota: працевлаштування по франчайзингу

Вимоги до приміщення для філіала

1 коментар
остання 25.11.2016
LEGO по-франчайзингу

Я хочу получать комментарии по этой теме на e-mail

1 коментар
остання 16.08.2016
Открытие СТО. Бизнес-план

На рахунок зарплата майстру 30% від заказу. Це дуже мало як для майстра. Якщо дійсно хороший...

3 коментар
остання 15.07.2016
Работа за границей - возможность выжить?

Мне интересно, насколько реально перевестись в зарубежное отделение компании, если есть...

2 коментар
остання 21.05.2016
Ринок бутильованої води зростає

Лично я стараюсь употребить дневную норму воды. Чаще всего покупаю уже розлтую в бутыли воду, но...

2 коментар
остання 21.05.2016