12-річний ювілей Сонати!

Вівторок
26.08.2014
Компанія планує відкриття філій, розробляє нові програми, відкриває нові маршрути
 

У серпні компанія «Соната» святкує 12-річчя успішної роботи на ринку туристичних послуг. На даному етапі прийнято рішення про зміцнення існуючих офісів з акцентом на навчанні персоналу, а також розвитку франчайзингової мережі. Найближчим часом планується відкриття офісу в місті Тернопіль та представництв у центральній Україні.

«Цієї осені ми представимо нашим партнерам оновлені програми лояльності та промо-акції. Постійна робота над поліпшенням бізнес-процесів і відпрацювання схеми роботи франчайзингу, дозволяє отримувати максимальну продуктивність у роботі. Також розроблено щільний графік проведення семінарів та вебінарів, рекламних турів для розвитку та ефективної роботи Мережі агенцій «СОНАТА», - розповідає Вікторія Коваль, заступник директора з розвитку Мережі агенцій «СОНАТА».

У 2014-2015 роках компанія «СОНАТА» планує розробку унікальних і доступних туристичних програм в Україні та за кордоном: ринок поповниться новими екскурсійними турами по напрямках ОАЕ, Куба, Мексика і США. Також компанія ставить цілі щодо розвитку внутрішнього туризму і найближчим часом наші клієнти познайомляться з новими програмами по Україні - Сонячне Закарпаття і Весела Одеса. «Окремо відзначу вже відому, але від цього не менш популярну програму для студентів Work and Travel USA, яка дозволить багатьом агентствам мережі не лише мати стійкі продажі в міжсезоння, але й підвищувати свій прибуток. Ми готові надати комплексну підтримку нашим партнерам, для отримання ними успішних фінансових показників», - додає Вікторія Коваль.