Відкритя нових філіалів тривають!

Вівторок
01.07.2014
«Мережа турагентств Coral Travel» відкрила свій 20-й франчайзинговий офіс
 

Урочисте відкриття 20-го франчайзингового офісу «Мережі турагентств Coral Travel» відбулося на початку червня 2014 року в м. Чернівці (відеоролик з відкриття). 

«Coral Travel» - найбільший міжнародний оператор, який займає провідні позиції на ринку виїзного туризму, запрошує до співпраці партнерів, зацікавлених у стабільному і успішному розвитку свого бізнесу. 

На початку лютого 2014 успішно стартував новий проект - «Мережа турагентств Coral Travel». Його головна мета - вивести агентів на якісно новий рівень, підвищити прибутковість і ефективність бізнесу. Франчайзингові офіси «Мережі турагентств Coral Travel» вже працюють у 14 містах України: Київ, Донецьк, Чернівці, Рівне, Вінниця, Чернігів, Кіровоград, Суми, Ромни, Полтава, Обухів, Хмельницький, Бердянськ, Кривий Ріг. Компанія не зупиняється на досягнутому, а намеренна і далі розвиватися за проектом франчайзингу, розширюючи свої горизонти. 

Учасники Мережі - самостійні, юридично незалежні турагентства, які працюють під єдиним міжнародним брендом, використовують передові технології і реалізують глобальну маркетингову політику, що включає в себе єдину цінову політику, єдині маркетингові інструменти та стратегію просування на ринку. 

Компанія відкрита до співпраці і готова ділитися своїми досвідом і знаннями з професіоналами і новачками турбізнесу. 

 

Дружній колектив Coral Travel чекає нового поповнення франчайзі у своїй команді.

 

 


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію