Be Smart потрібні однодумці

П'ятниця
11.04.2014
Be Smart English Community - занурення в англомовне середовище в Україні
 

Be Smart English Community перші і єдині в Україні, хто пропонує вивчення англійської з повним зануренням у мовне середовище: використовуючи безлімітні абонементи, можна приходити кожен день, і перебувати цілий день, наприклад як у фітнес клубі. Англомовний вільний простір - Be Smart English Community - є абсолютно новим формат в освоєнні англійської мови. Творче місце в Києві, де можна вивчити англійську: спілкуючись з носіями мови, читаючи цікаві книги з англомовної бібліотеки, або ж просто провести час за настільними іграми, поспівати караоке чи зіграти в цікаві настільні ігри. Разом з тим є можливість насолодитися чашечкою англійського чаю, пригоститися традиційними English cookies, або взятися за перегляд улюблених серіалів.

 Олег Проценко, керівник проекту, вважає, що найближчим часом ринок буде перебудовуватися в бік безлімітного відвідування, та занурення в англомовне середовище, тому що це є найефективніший спосіб вивчити нову мову. «Я впевнений, що в найближчому майбутньому студенти будуть віддавати перевагу мережевим школам з ім'ям, замість невеликих приватних курсів (як це працює в деяких інших сферах)», - ділиться Олег Проценко.

 Компанія прийняла рішення розвиватися за допомогою франшизи, і тепер шукає однодумців у бізнесі. Потенційному франчайзі потрібні інвестиції від 12 000 доларів. Паушальний внесок від 5000 доларів (залежно від міста). Роялті - 10% від місячного обороту.