«Велика тарілка» - молода мережа кафе-піцерій, що відкрилася у 2009 році і представлена закладами у Львові. Принцип компанії – «Все починається з відвідувачів». Секрет успіху – у смачній фірмовій кухні, у виконанні стандартів високоякісного обслуговування, використання сучасного високоякісного технологічного обладнання та методик управління персоналом.
Зі слів Юрія Викалюка, власника торговельної марки «Велика тарілка», щоби показати повагу до своїх клієнтів, у такий не простий економічний час для нашої країни, компанія втілює в життя різні акції. Наприклад: з'явилося пиво «Велика тарілка», яке одразу стало фішкою закладу. Воно подається з таранькою за ціною 29 грн. 300 мл. фрешу коштує 20 грн. У зв’язку з постом, при замовленні вегетеріанської їжі, додається салат в подарунок. Також з'явився новий різновид Мисливської піци, що тепер подається з соусом Пілатті та гірчицею.
Варто нагадати, що для франчайзі «Велика тарілка» пропонує одразу три формати франшизи: ресторація, арт-паб і DJ-бар. У власних закладах мережі відпрацьовані всі моделі роботи. Як тільки ситуація в країні стабілізується, то робота у франчайзинговому напрямку буде продовжуватись.
читати статті
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане
В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу
Як заробити на станції техобслуговування автомобіля
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
Тест на підприємництво
Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...