Новорічна магія Західної України

Середа
25.12.2013
Etnotur підготував до Нового Року спецпропозиції для тих, хто вирішив відправитися на захід.
 

З 29 грудня по 3 січня любителі активного відпочинку можуть відвідати Хустський Замок і Синевир в Карпатах разом з туроператором Etnotur. Для тих, хто бажає вирушити в не менш цікаву подорож по історичних місцях України, діє ще одна акція: «Новий Рік у Львові + Почаїв 2014». Спеціальні святкові пропозиції компанія розробляє в рамках національних турів в якості туроператора. Крім того, Etnotur пропонує агентські послуги автобусних і авіатурів по країнах Європи.

І все ж, основний напрямок діяльності компанії - Україна. Кожен туристичний маршрут розробляється індивідуально. Відшукуються цікаві факти з української історії та культури, співробітники виїжджають особисто в місця, з ними пов'язані, готують маршрути і доповнюють їх якісним сервісом. Як по Україні, так і в європейському напрямку можна обрати формат мандрівки: індивідуальний, груповий або корпоративний. Останній частіше обирають цінителі європейських турів.

На сьогоднішній день український туроператор Etnotur представлений одним власним відділенням. Однак, паралельно зі збільшенням кількості представництв компанія розглядає і можливість роботи по франчайзингу. Отож не виключено, що скоро на ринку туристичних послуг з'явиться новий франчайзинговий гравець.


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію