Франчайзинг по-тайськи

Неділя
22.09.2013
Відкрився новий кабінет тайського масажу Beauty & Power. Якими є тренди цього ринку?
 

Beauty & Power - це мережа салонів та кабінетів тайського масажу, що розвиваються на партнерських умовах, та за допомогою франчайзингу. Новий кабінет тайського масажу мережі відкрився в рамках салону краси Special for You, що на житловому масиві Позняки у Києві.

"Тайський масаж це не просто фізична дія, а духовний ритуал, - коментує власник салону Сергій Романюк, - він заснований на вченні про невидимі енергетичні меридіани, які пронизують людське тіло, і розташованих на них біологічно-активних точках. Закупорка цих точок призводить до порушення рівноваги і різних захворювань. Ми хочемо познайомити наших клієнтів з цією давньою технікою комплексного оздоровлення організму, і бачити їх здоровими, усміхненими, енергійними! Нам здається що це і є складові людського Щастя!".

Салони та кабінети тайського масажу в яких працюють майстри з Тайланду - відчутний тренд. Кількість таких закладів в Україні збільшується з кожним роком. Але порівняно з Росією - український ринок ще далекий від насичення. "Відкриття і успіх салонів та кабінетів нашої мережі Beauty & Power в таких містах як Сєверодонецьк, Дніпродзержинськ, не говорячи вже про Київ - ще раз переконує нас в тому, що люди починають більше дбати про своє тіло та дух" - стверджує директор Beauty & Power Інна Корнієнко.

Для того щоб організувати успішний бізнес тайського масажу, потрібно добре розуміти його тонкощі та специфіку тайської культури. Мережа Beauty & Power запрошує до співпраці франчайзі, які бажають відкрити окремий салон тайського масажу, а також кабінет тайського масажу у діючому спа-комплексі, готелі чи фітнес-центрі. Всіх франчайзі компанії об'єднує прагнення до духовного розвитку суспільства та бізнес-організованість.

LS