«Меблевий вимір»: довгоочікуваний старт

Четвер
19.09.2013
Затримка в оформленні документів не призупинить пошук нових партнерів
 

Компанія «Меблевий вимір», не зважаючи на обставини, продовжує заохочувати франчайзі до співробітництва. «Нажаль, по причині затримки в оформленні документів по виготовленню патенту на винахід, розвиток мережі призупинився. Але всі документи, в тому числі і патент на винахід, видали 25 серпня 2013 року, тому запуск франчайзингової концепції відбудеться через місяць, - ділиться власник торгової марки «Меблевий вимір» Дмитро Рибій. - На сьогоднішній день співпрацювати зацікавлені компанії з Києва і Харкова, які з нетерпінням чекають запуску продукції». Розпочати розширення франчайзингової мережі франчайзер має намір з України. Згодом поступово переходити на Росію та Європу.

Для того, щоб стати франчайзі ТМ «Меблевий вимір», необхідно володіти інвестиціями в розмірі $ 49 тис. В цю суму входить комплект спеціального обладнання (присадочні станки), навчання персоналу, перший щорічний внесок та рекламна підтримка. Щорічний внесок франчайзі становить $ 12 тис. Підприємець або організація повинні мати магазин у центрі міста або в великому торговельному центрі та власне або орендоване виробниче приміщення площею не менше 300 м2.

Компанія «Меблевий вимір» займається розробкою та виробництвом корпусних меблів, починаючи з 2000 року. Протягом всього періоду діяльності виробник розширював свій асортимент та впроваджував технологічні новинки. Так, інженери «Меблевого виміру» придумали абсолютно нову технологію відкривання дверей корпусних меблів, яка не має аналогів у світі.