Бурхливе літо Helen Doron

Четвер
22.08.2013
В період відпусток франчайзер долучив трьох нових парнерів, організував для дітей літні табори, а для вчителів - тренінги та конференції
 

З початком осені українська мережа навчальних центрів Helen Doron Early English поповниться трьома новими школами. Франчайзингові клуби відкриються в Донецьку, Тернополі та Сарнах, що у Рівненській області. "Запуск навчальних центрів відбудеться 1 вересня. Зараз вже майже завершилася підготовка школи в Донецьку. Партнер з Рівненської області пройшла підготовчі тренінги та викладатиме самостійно. А франчайзі з Тернополя - це колишні педагоги із львівського партнерського відділення. Так що на майбутніх учнів чекають дуже досвідчені вчителі", - зазначає національний координатор Helen Doron Early English в Україні Віра Василівна Чуб.

Цього літа учні українських центрів Helen Doron Early English мали можливість навчатися англійській мові в літніх таборах, які організовувалися у Карпатах. "Частина дітей відвідала літній табір на острові Сардинія. Його організували наші італійські колеги", - розповідає Віра Василівна Чуб.

Педагоги Helen Doron Early English не лише брали участь в роботі літніх таборів, але й відвідали навчальні треніги та конференції. "Тренінги відбулися в Києві, Одесі, Львові та Харкові, - розповідає Віра Василівна Чуб. - Також на літній період ми запланували ряд вчительських конференцій, які мали місце у таких містах, як Одеса, Київ та Львів. В їхніх рамках ми ознайомили вчителів з новою навчальною програмою".

Поповнившись новими закладами, у вересні мережа навчальних центрів Helen Doron Early English зросте до 46 центрів по всій території України. Концепцію, яка родом з Ізраїлю, використовують в 32 країнах світу, де працює вже близько 750 навчальних центрів "Хелен Дорон". Компанія більше 25 років користується успіхом у світі, а її заклади випустили понад 1,5 млн дітей.