Засновниця Mortimer відвідає Україну

Понеділок
27.05.2013
Директор Mortimer English Club, Карола Шиер, зустрінеться з вітчизняними франчайзі
 

Восени навчальні заклади Mortimer English Club відвідають гості з Німеччини. У зв'язку з успішним функціонуванням української мережі у цьому році та з нагоди трьохріччя присутності концепції в Україні, засновниця компанії, пані Карола Шиер, вирішила поспілкуватися з вітчизняними партнерами та вчителями.

"Цим навчальним роком ми задоволені сповна. Адже зараз мережа шкіл англійської мови Mortimer English Club охоплює вже 10 навчальних закладів, - розповідає Інна Азарова, мастер-партнер компанії Mortimer English Club в Україні. - А наприкінці учбового року в нас з'явився новий партнер у Білій Церкві. Зараз підприємець пройшов перший бізнес-тренінг та активно готується до відкриття, яке заплановане на 15 серпня".

Влітку українська сторона не лише готуватиметься до приїзду представників центрального офісу компанії, але й організує велику кількість тренінгів для вчителів. "Бізнес наших партнерів постійно зростає, а штат педагогів та кількість учнів - розширяється, - розповідає Інна Азарова. - Цей процес потребує додаткової підтримки та постійного прищеплення високих стандартів якості викладання".

Концепція Mortimer English Club користується популярністю у 22 країнах світу. Методика та програми були розроблені ще у 1990 році. В нашій державі школи Mortimer працюють у таких містах, як Київ, Дніпропетровськ, Кіровоград, Львів та Харків. Всього українська мережа Mortimer налічує вже 10 точок.