Меблевий вимір українського франчайзингу

Середа
06.02.2013
Компанія, яка займається виробництвом і продажем корпусних меблів, будуватиме всеукраїнську партнерську мережу
 

Компанія "Меблевий вимір" займається розробкою та виробництвом корпусних меблів, починаючи з 2000 року. Протягом всього періоду діяльності виробник розширював свій асортимент та впроваджував технологічні новинки. Так, інженери "Меблевого виміру" придумали абсолютно нову технологію відкривання дверей корпусних меблів, яка не має аналогів у світі. Зараз технологія знаходиться у процесі патентування. Після його завершення компанія візьметься за розвиток франчайзингової мережі, яка охопить не лише Україну, а й країни Європи та Росію.

"Зараз ми ведемо переговори з потенційними франчайзі з України, Росії та Німеччини, - розповідає власник концепції "Меблевий вимір" Дмитро Рибій. - Є ймовірність, що німецький інвестор представлятиме інтереси мережі на території всієї Європи. Розпочати розвиток мережі плануємо комплексно. Через півроку, тобто, після того, як завершиться процес патентування, франчайзингові офіси одночасно почнуть відкриватися в Україні, Росії та країнах Європи".

Співпраця з українськими партнерами передбачає закріплення за франчайзі окремого регіону держави. Регіональний партнер ТМ "Меблевий вимір" матиме необмежені можливості для діяльності на території своєї області. Так, він зможе працювати з магазинами у якості дилера, відкривати монобрендові та мультибрендові магазини меблів, збуваючи як продукцію "Меблевого виміру", так і товари інших виробників, тощо. Можлива також організація партнером власного виробництва.

Для того, щоб стати франчайзі ТМ "Меблевий вимір", необхідно володіти інвестиціями в розмірі $ 49 тис. В цю суму входить комплект спеціального обладнання, навчання персоналу та рекламна підтримка. Щорічний внесок франчайзі становить $ 12 тис. Підприємець повинен мати магазин у центрі міста або в великому торговельному центрі та власне виробниче приміщення площею не менше 300 м2.