Компанія "СТЕВІЯСАН", яка займається розвитком франчайзингової мережі під ТМ "Корисна Кондитерська від СТЕВІЯСАН", працює на українському ринку з 1993 року. Продукція, яку пропонує компанія, виготовляється на основі екстрактів рослини стевії - натурального природного підсолоджувача. Вже понад 4 роки торговельна марка "Корисна Кондитерська" представлена в невеликих торговельних точках та кіосках з однойменною назвою. "В жовтні 2011 компанія відкрила в Голосіївському районі міста Києва перший магазин-кафе під ТМ "Корисна Кондитерська від СТЕВІЯСАН", - розповіла порталу Franchising.ua pr-менеджер компанії "СТЕВІЯСАН" Тетяна Волкодав. - Зараз ми ведемо переговори з підприємцями з різних регіонів. Найближчим часом плануємо відкрити нові франчайзингові точки".
Вся продукція компанії "СТЕВІЯСАН", у тому числі й шоколад, не містить цукру. "Виготовленням солодощів на основі стевії за нашою рецептурою займається компанія АВК, - розповідає Тетяна Волкодав. - Ця рослина економічно вигідна, адже для виробництва її потрібно в 2 рази менше, ніж цукру. Крім цього, екстракт наділений багатьма корисними властивостями: він нормалізує тиск, травлення та слугує добрим імуностимулятором".
Своїм партнерам "Стевіясан" пропонує три варіанти співпраці: острівок у ТЦ (5-10 м2), окреме приміщення в ТЦ (від 15 м2) та стаціонарний магазин-кафе з окремим входом (близько 60 м2). Паушальний внесок становить 15 тис. грн, сума початкових інвестицій, залежно від формату точки, коливається від 32 тис. грн. Середній термін окупності бізнесу - від 6 до 12 місяців. Як вважають у компанії "Стевіясан", найбільш затребуваним на українському ринку є на сьогодні формат магазину-кафе. "Наші заклади користуються популярністю у молодих мам. В "Корисній Кондитерській" їхні діти можуть покуштувати корисних для здоров'я солодощів, адже наша продукція не містить пальмової олії та виготовлена на основі какао-масла і какао-бобів, - стверджує Тетяна Волкодав. - Крім цього, маленькі відвідувачі дуже люблять наш логотип, на якому зображені зайчики. Тому дорослі вже неодноразово зверталися до нас із пропозицією проводити в закладі дитячі свята. В перспективі плануємо також ввести мастер-класи з виготовлення цукерок".
читати статті
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане
В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу
Як заробити на станції техобслуговування автомобіля
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
Тест на підприємництво
Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...