ПиЛли еЛли буде у Львові

П'ятниця
03.02.2012
Незабаром у місті почне працювати перша піцерія торговельної марки по франчайзингу
 

Компанія, якій належить концепція "ПиЛли еЛли", 4 роки працює на українському ринку франчайзингу. Першою франчайзинговою пропозицією була мережа магазинів "Банк пива". Перша піцерія під ТМ "ПиЛли еЛли" відкрилася 1,5 роки тому у Хмельницькому. На сьогодні в місті працюють два власні заклади. Франчайзингова піцерія найближчим часом відкриється у Львові. Пріоритетними містами для компанії на сьогодні є обласні центри.

Для приготування піци в закладах мережі використовується піч на дровах. "Ми застосовуємо автентичну систему випічки піци, що зародилася в Неаполі, - розповів порталу Franchising.ua власник ТМ "ПиЛли еЛли" Ігор Ковильник. - Піца випікається при температурі 500 градусів, тоді як вітчизняні заклади практикують 200. Процес випікання займає близько 40 секунд". Для приготування соусу для піци використовуються продукти, привезені з Італії. Як стверджує власник торговельної марки, коли заклад відвідують гості з цієї країни, кажуть, що піца на смак точно така, як у них на батьківщині.

Щоб відкрити піцерію під ТМ "ПиЛли еЛли", необхідно володіти інвестиціями у розмірі від 40 до 60 тис. доларів. Паушальний внесок становить 7 тис. доларів, роялті - 3% від валового продажу.


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015