Потенціал ринку громадського харчування

Понеділок
16.01.2012
Розмова з Іаном Борденом - Генеральним директором компанії "МакДональдз Юкрейн ЛТД".
 

Як Ви оцінюєте ринок громадського харчування в Україні, і в якому напрямі він розвиватиметься?
Я вважаю, що ринок молодий та невеликий за обсягом, і його сегментація поки що недостатньо детальна. Таким чином, існує багато можливостей для появи інших мереж ресторанів. Для споживача однозначно позитивним моментом буде розширення вибору.

Також значна частина ринку знаходиться в сегменті низької якості і ціни. Ми бачимо, що люди хочуть більш високої якості. Тому одна з наших цілей - запропонувати споживачам можливість переходу від тієї їжі, яка продається на вулиці - стріт-фуду, - до якісної продукції. І я впевнений, що у ринку є величезні можливості, по-перше, щоб рости і розвиватися, а по-друге, ставати більш сегментованим та насиченим.

Фрагмент інтерв'ю, опублікованого в журналі "Идеи Бизнеса ФРАНЧАЙЗИНГ" 3/2011


популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015