Вареники ТУТ полюбили столицю

П'ятниця
14.10.2011
Задоволена роботою першого закладу в Києві, компанія відкриє ще два франчайзингові
 

В червні цього року в ТРЦ "Sky Mall" з'явився перший франчайзинговий заклад "Вареники ТУТ" в Києві . Найближчим часом компанія має намір відкрити ще два ресторани в столиці. "Заклад у Києві виявився дуже рентабельним. Незважаючи на те, що поряд з ним знаходяться такі конкуренти, як "МакДональдз", "Пузата Хата" та "Челентано", ресторан все ж приносить хороший прибуток та обслуговує велику кількість відвідувачів, - розповів порталу Franchising.ua проект-менеджер компанії Олег Винник. - Саме тому пріоритетним для компанії на сьогодні є розвиток у столиці. Ми вже підписали попередні договори із двома торговельними центрами Києва і зараз шукаємо партнерів, які займуться відкриттям нових закладів у столиці".

Крім Києва пріоритетними для франчайзингу "Вареники ТУТ" містами на сьогодні є Харків та Донецьк. Власні ресторани відкриватимуться лише у Львові, де на сьогодні вже працює один заклад в ТРЦ "King Kross Leopolis". Найближчим часом компанія планує відкрити в місті два нових ресторани.

Особливістю концепції "Вареники ТУТ" є широкий асортимент вареників - більше 8 видів, а також різноманітні інші українські страви. "Для приготування страв та вареників ми використовуємо лише екологічно-чисту продукцію, - розповідає Олег Винник. - З цією метою ми не співпрацюємо із серійними виробниками, а виходимо на приватні фермерські господарства. Сам процес приготування вареників та інших страв відбувається у всій мережі за уніфікованою схемою".


популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015