Перша Дитяча Академія - незабаром відкриття

Понеділок
11.07.2011
На початку серпня відкриються франчайзингові точки компанії в Києві та Харкові
 

Перша Дитяча Академія на українському ринку освітніх послуг з'явилася в 2010 році. Того ж року була розроблена пропозиція франчайзингової співпраці, використовувати яку компанія почала вже в 2011. Зараз в Україні функціонують 3 точки мережі: одна власна в Києві та дві франчайзингові в Києві та Миколаєві. Незабаром очікується поповнення кількості закладів, що працюватимуть на умовах франчайзингу: відкриються 2 нові точки в Києві та Харкові.

Перша Дитяча Академія пропонує керівникам дошкільних навчальних закладів долучитися до мережі та стати власниками програми "Життя в долонях". Ця програма – навчальна. Вона покликана покращити ефективність роботи з дошкільнятами шляхом забезпечення збалансованого розвитку обох півкуль мозку, тренування восьми базових видів інтелекту дитини та навчання іноземним мовам методом стовідсоткового занурення в мовне середовище.

Власниками програми можуть стати як вже існуючі дошкільні навчальні заклади, так і ті, які ще не відкрилися. Якщо програму купує вже діючий заклад, він може або ставати частиною мережі та взяти собі бренд, або продовжувати працювати під своєю назвою. "Як правило, серед таких закладів найбільший попит має саме покупка програми, - розповідає директор з розвитку компанії "Перша Дитяча Академія" Юрій Ніколаєв. – Тобто, компанія продовжує працювати під власною назвою, і в мережу не входить. Сьогодні у нас вже купили одну програму в Києві, а продаж іншої планується наступного місяця". Якщо ж відкривається нова одиниця, з якою ведуться попередні переговори, вона стає частиною мережі.

Поки що попередні домовленості стосуються лише великих міст, але, як стверджує директор з розвитку компанії "Перша Дитяча Академія" Юрій Ніколаєв:"Один наш центр розрахований на 40 тисяч населення. Відповідно, якщо в такому населеному пункті, як Київ, 4 мільйони жителів, тоді є можливість відкрити до 100 центрів. Та це в теорії , а що буде на практиці – покаже ринок." Отже, згодом центри Академії можуть з'явитися і в невеликих містечках.

У планах Першої Дитячої Академії - вести бізнес через генерального партнера, який займатиметься побудовою франчайзингу в Україні.


найчайтіше читане

Кюртош калач: європейські традиції - в Україну /18.10.2010

В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності