Понеділок
20.12.2010
97-й шинний центр Vianor почав роботу в Україні, до кінця року відкриються ще три
 

16 грудня була проведена презентація нового шинного центру, який увійшов в мережу Vianor на умовах франчайзингу. Нова точка стала 97-ю в мережі Vianor. Раніше компанією було поставлено за мету довести до кінця року кількість шинних центрів до 100. Зараз українська мережа нараховує 83 шинних центра, що спеціалізуються на обслуговуванні легкових автомобілів, 13 працюють у напрямку вантажного транспорту і 1 шинний центр для спеціальної техніки. Як запевнив директор компанії Nokian Tyres Україна Ігор Богданов, на завершальних стадіях запуску ще три шинних центра, і до Нового року поставлена мета буде досягнута.

За словами Ігоря Богданова, даний напрямок продовжує активно розвиватися, адже все більша кількість клієнтів свідомо вибирають якісний сервіс у поєднанні з комфортними умовами обслуговування: "Мережа Vianor відрізняється від існуючих на ринку пропозицій принципово новим походом до роботи з клієнтами. Упевнений, що це - один з вирішальних чинників, що дозволили нашій мережі домогтися такого успіху за три роки роботи в Україні. Ми були і залишаємося першовідкривачами, що постійно розвивають вітчизняний шинний ринок, створюють і освоюють його нові сегменти".

У 2008 році в Україні почала розвиток мережа шинних центрів Vianor для легкових автомобілів, і вже до кінця року вона налічувала 36 точок. У червні 2009 року була утворена мережа Vianor Truck, що спеціалізується на обслуговуванні вантажного транспорту. У листопаді 2010 року у Донецьку розпочав свою роботу перший шинний центр з майбутньої мережі Vianor Industrial, що дозволяє проводити сервіс в такому вузькоспеціалізованій напрямку, як спецтехніка.