Як відкрити магазин одягу Top Secret?

Понеділок
01.10.2012
Щорічно валовий дохід концерну Redan зростає на 15-20%: франчайзі залишаються задоволені
 

Творцем торгової марки Top Secret є польський концерн Redan Capital Group. Компанія, будучи одним з найбільших гравців на ринку одягу в СНД, займається також розвитком фірмових мереж TОР Secret, Troll та Textillmarket. Перший магазин майбутнього франчайзера відкрився в 1998 р. в Польщі. За 14 років групі Redan вдалося розвинути мережу з 483 фірмових бутіків, вийти за допомогою майстер-франчайзингу на ринки Чехії, Словаччини, Росії та України, а також - досягти стабільного зростання валового доходу на 15-20% щорічно. Як вважає франчайзер, ключем до успіху став величезний досвід концерну в сфері маркетингових досліджень.

Офіційним представником торгової марки Top Secret в Україні стала компанія "Бета-Реда Україна". В 2005 р. відкрилися перші магазини, і в нашій країні було взято курс на динамічне розширення мережі. Зараз під крилом вітчизняного представника польської компанії знаходиться 38 магазинів, 28 з яких - франчайзингові. Переважно мережа торгових точок розміщується в обласних містах - у Києві, Львові, Донецьку, Харкові, Одесі та інших.

Про бренд

Одяг Top Secret розрахований на цільову аудиторію людей 25-35 років: професійно активних молодих фахівців, студентів останнього року навчання, підприємців, і просто тих, хто відчуває себе молодим і має амбіційні плани на майбутнє. У фірмових магазинах Top Secret присутня продукція стилю office, casual та denim. Близько 70% асортименту призначено для жінок, решта 30% припадає на чоловічу аудиторію. Склад колекції нараховує понад 1000 моделей. Провідною лінією є офісний одяг. Фірмова продукція представлена ​​в різній колірній гаммі і відповідає останнім тенденціям в моді.

Перспективний франчайзинг

Top Secret - один з найбільш перспективних для франчайзингового співробітництва брендів. Адже компанія не тільки забезпечує своїм партнерам стабільний розвиток, але готова також піти назустріч людям з різними розмірами інвестицій. Для цього франчайзер пропонує варіант співпраці на умовах комісійного продажу. Пропозиція особливо зацікавить підприємців, які не бажають інвестувати в товарні запаси і не хочуть хвилюватися про те, куди подіти залишки продукції. Незважаючи на зменшення витрат підприємець не залишиться без винагороди - прибуток становитиме 36% від роздрібного обороту. Непроданий товар можна повернути постачальнику, що, в свою чергу, виключить ризик простою товару.

За умовами франчайзингового співробітництва для відкриття магазину необхідно приміщення площею 80-200 кв. м у престижному торговому центрі або на головній вулиці обласного міста. Початковий капітал буде становити $ 300-500 на 1 кв. м торгової площі.

"Ось уже два роки я працюю з Top Secret на умовах комісійного продажу, - розповідає Денис, власник магазину Top Secret в Сімферополі. - У цьому є ряд переваг. По-перше, завжди можна повернути те, що не продалося. Завдяки цьому ніколи не виникає проблем із залишками. По-друге, для того, щоб бути франчайзі Top Secret, не потрібно досконально розбиратися в моді". Франчайзер повністю бере на себе обов'язки, що стосуються заповнення магазинів. Асортимент формується згідно з останніми тенденціям моди, підсумками попереднього року, площею магазину та запитами з регіону".

Рука на пульсі бізнесу

Партнерство з Top Secret потрібно починати вже зараз. Напрям дій диктує попит споживачів. У сфері продажів одягу він росте з блискавичною швидкістю. Кількість покупців, які відвідують брендові магазини, збільшилася на 30% всього за три роки. Все більше людей воліють фірмовий одяг та комфортну атмосферу при її виборі. Магазини Top Secret якраз відповідають обом зазначеним вимогам.

Запорукою успіху бізнесу Top Secret є постійна підтримка франчайзі від початку діяльності до повноцінного функціонування магазину. При цьому франчайзер передає власний досвід: консультує в підборі приміщення, дизайнерського оформлення, допомагає підібрати одяг, аналізує ринок продажів для максимальної ефективності магазину.

За умовами франчайзингового співробітництва для відкриття магазину необхідно приміщення площею 80-200 кв. м у престижному торговому центрі або на головній вулиці обласного міста. Початковий капітал буде становити $ 300-500 на 1 кв. м торгової площі. Окупиться таке вкладення за 12-18 місяців.

Контактна інформація:
Мартін Міськевич
тел. (044) 485-22-11 (33, 44)
martin@topsecret.com.ua

 


популярне на форумі

Де можна купити якісне взуття недорого?

Зверніть увагу на магазин брендового одягу тавзуття ОднаТака - https://www.odnataka.com.ua/ Там є вишукані...

3 коментар
остання 15.06.2022
Де можна купити якісне взуття недорого?

Привіт, я постійно купую взуття для своєї родини на https://koalabi.com.ua/. Є вибір на всі сезони, якість...

3 коментар
остання 16.05.2022
В'язані речі це стильно

В'язані речі - це унікум в світі моди. Незважаючи на те, що носити такі речі почали дуже давно,...

1 коментар
остання 08.07.2021
Де можна купити якісне взуття недорого?

Рекомендую www.butyjana.com.ua

3 коментар
остання 25.04.2019
Як відкрити магазин одягу

Стаття написана для ідеальних умов. Але з падінням купівельної спроможності покупців не все так...

1 коментар
остання 12.03.2017
Где качественная одежда на 50% дешевле?

Однозначно интернет-магазины. Даже в наших отечественных можно купить дешевле, чем тот же брнед,...

2 коментар
остання 21.05.2016
Где качественная одежда на 50% дешевле?

на алиаэкспресс

2 коментар
остання 27.01.2016
На очереди Stradivarius, Bershka и Pull & Bear

хочу відкрити магазин торгових марок Stradivarius,Bershka,Zara на умовах співпраці по франшизі в Україні...

2 коментар
остання 10.09.2013