«Білий налив»

Про франшизу

Опис

1€ One euro bar. Сідерія/Наливкарня

«Білий налив» називають «першою українською сидерією».

Основою концепції закладу є яблука: на них у моноформаті готують сидр, пунш і наливки. Використовують яблука від українських виробників для приготування пирогів та основи меню закладу – хот-доги, сосиски, булочки, карамелізована цибуля та соусів додають крихти з яблучних чипсів.

Усі позиції в основному меню – від сидру до хот-догів та устриць – коштують 29 грн.

У Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова називають цей підхід «європейським» – з огляду на європейський тренд із барами, у яких можна випити за 1 євро.

Галерея
Умови франшизи

підтримка для франчайзі

Які переваги існують для франчайзі?

  • Надання готової концепції
  • SWOT аналіз
  • Дизайн проект
  • Підбір та навчання персоналу
  • Розробка меню
  • Розробка технологічних і калькуляційних карт
  • Розробка технології кухні і бару
  • Розробка сценаріїв обслуговування
  • Складання списку технічного обладнання
  • Побудова бізнес-моделі закладу (штатний розклад, операційні витрати, фудкост і т.д.)
  • Маркетинг стратегія
  • Маркетинг супровід
  • SMM
  • Робота з постачальниками
  • Запуск закладу і оптимізація процесів
  • Брендбук
  • Наданння торгівельної марки

Фінансові показники

Вступний внесок: 2 000 USD

Роялті: 5%

Окупність: від 10 до 24 місяців

Площа локації: від 50 до 150


Контактна інформація про франчайзера

ТМ «Білий налив», Gastro Family

+38 067 538 66 46

sales@franchisegroup.com.ua

franchisegroup.com.ua

Контактна особа

Ірина Івасюк

Дізнатися більше

Заповніть форму зворотнього зв'язку – отримайте детальну інформацію про франшизу «Білий налив».

Повідомлення
Ім'я, прізвище *
Місто *
Телефон *
E-mail *

читати статті

найчайтіше читане

Інформація, що міститься в каталозі, походить від творців франчайзингових та партнерських систем. Перед підписуванням договору про співпрацю варто уважно проаналізувати привабливість пропозиції. Редакція зберігає за собою право редагування списку систем у каталозі та оновлення інформації, що міститься в каталозі. У випадку недостовірності чи неактуальності даних у каталозі просимо повідомити про це редакцію.