Найбільший ТРЦ Криму відкриває другу чергу

П'ятниця
07.06.2013
Inditex, "Мультиплекс", Comfy та багато інших відомих брендів розташуються на території ТРЦ MEGANOM
 

У липні відкриється частина другої черги найбільшого торговельного об'єкта Криму - суперрегіонального ТРЦ MEGANOM. На торговій площі понад 4 000 кв.м будуть представлені: супермаркет електроніки Comfy (2200 кв.м) і ряд магазинів - English home, Derby, "Кібернетики" та інші.

Відкриття всіх торгових площ ТРЦ MEGANOM заплановано на IV квартал 2013 р. Всього в другій черзі розміститься 131 магазин. Згідно початкової концепції, розробленої за участю компанії UTG, в їх число увійде більше 15 якорів: кінотеатр, боулінг, льодовий каток, сімейний розважальний центр, 2 супермаркети електроніки і 6 універмагів одягу.

"Те, що Inditex і "Мультиплекс" серед усіх торговельних об'єктів Сімферополя обрали саме MEGANOM, свідчить про його професійний формат, - каже директор компанії UTG Євгенія Локтіонова. - Це не тільки найбільш великий і найбільш красивий торговельний центр Криму, але і найбільш сучасний, що має унікальну торгову галерею. Безліч брендів, представлених тут, будуть новими для кримського регіону. Заповнення другої черги йде високими темпами, адже ТРЦ MEGANOM - це той об'єкт, в який прагнуть потрапити найбільш успішні торгові мережі, представлені на території України".

Хороша візуальна і транспортна доступність ТРЦ MEGANOM забезпечує його високу відвідуваність. Нині I чергу торговельно-розважального центру відвідують близько 15 000 осіб на день, а після відкриття другої черги очікується, що відвідуваність збільшиться до 30 000 чоловік щодня.

Довідка:

MEGANOM - суперрегіональний торговельно-розважальний центр, який знаходиться в Сімферополі, на Євпаторійському шосе, 8.
1 черга: GBA (загальна площа) - 20 000 м2, GLA (орендна площа) - 15 000 м2
2 черга: GBA - 54 000 м2, GLA - 45 000 м2
Відкриття I черги: квітень 2012
Відкриття II черги: III-IV квартали 2013
Інвестором проекту виступає компанія UDP.
Девелопер - "Кримська девелоперська компанія". Автор концепції, ексклюзивний брокер проекту і керуюча компанія - UTG (Українська торгова гільдія).


Консалтингова компанія UTG є лідером українського ринку консалтингу, комерціалізації та управління комерційною нерухомістю, спеціалізуючись на супроводі найбільших і найбільш знакових комерційних проектів. Компанія користується високою репутацією серед клієнтів - найбільших рітейлерів і інвесторів - за надання комплексних рішень, що поєднують інноваційний підхід, великий ринковий досвід, а також надійність і постійно високий рівень сервісу.

За 12 років роботи за участю компанії було відкрито 97 об'єктів нерухомості. Серед них такі відомі об'єкти, як ТРЦ "Ocean Plaza" (Київ), ТРЦ "МЕГАНОМ" (Сімферополь), ТРЦ "Французький бульвар" (Харків) та інші. Нині компанія UTG виступає лізинговим агентом для 17 об'єктів сумарною орендною площею 834 000 кв.м. У 2012 році компанія управляла 7-ма торговиельними центрами сумарною орендною площею 325 000 кв.м.

Джерело: Українська Торгова Гільдія