Дім Кави проводить Чемпіонат Бариста

Вівторок
19.10.2010
20-21 жовтня у Києві в готелі Воздвиженський пройде IV Регіональний Чемпіонат Бариста
 

Компанія "Дім Кави", що розвиває франчайзингову мережу однойменних магазинів, проводить IV Регіональний Чемпіонат Бариста серед співробітників компанії. Відбудеться він 20-21 жовтня в Києві у готелі "Воздвиженський". На змаганні кожен учасник повинен буде розповісти про каву, на якій він буде готувати. Представити суддям 4 еспрессо, 4 капучіно, 4 авторських напої. Загальний час виступу не повинен перевищувати 15 хвилин. Презентацію оцінюють чотири смакових судді, два технічних і один головний суддя. Головним суддею буде Peter Wermuth (Петер Вермут) - авторизований тренер SCAE, провідною всесвітньої організації, що пропагує культуру кави.

"Узяти на себе місію розвитку культури споживання еспресо в Україні означає велику відповідальність перед клієнтом за кожну чашечку кави, запропоновану в магазинах "Дім Кави", - впевнена Інна Сморжевська, маркетолог компанії "Дім Кави". - "Будь то арабіка або робуста, ексклюзивні сорти або кавові бленди, кава темного обсмаження або світлого, бариста повинен уміти так приготувати напій, щоб розкрити всі смакові й ароматичні нотки кави. Ті, хто спробував хорошу каву, навряд чи потім погодяться на неякісний товар. Розібратися в цьому нам безсумнівно допомагає компетентний, грамотний менеджер або бариста.

Конкурси бариста надихають на підвищення майстерності учасників. Адже бариста - це не тільки людина, яка вміло готує каву (в основному еспресо), а і фахівець з кавового обладнання. Він знає все про правильний поміл, потрібну закладку кави, температуру та інші фактори, що впливають на збалансований смак кави".

"Дім Кави" - офіційний імпортер кави швейцарської фірми Blaser і кавових машин для домашнього і професійного використання. Починаючи з 1998 року, компанія розвиває мережу магазинів в Україні за допомогою франчайзингу, яка об'єднує вже близько 100 франчайзингових точок. Крім Україні мережа "Будинків Кава" також розвивається в Росії та Молдові.


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015