Вареники ТУТ і там по франчайзингу

Понеділок
11.10.2010
По франчайзингу розвиватиметься мережа українських фаст-фудів Вареники ТУТ
 

Нова концепція українського фаст-фуду "Вареники ТУТ" розвиватиметься по франчайзингу. Її особливістю є широкий асортимент вареників - більше 8 видів, а також різноманітні інші українські страви. Перший власний заклад "Вареники ТУТ" працює вже майже півроку у Львові в ТРЦ "King Kross Leopolis": він відкрив свої двері відвідувачам в травні. Незабаром можна чекати вже другого закладу - франчайзингового - у місті Рівне. Він почне роботу, як тільки буде добудований торговельний центр, в якому цей заклад розташовується.

"Вареники - це одна з найяскравіших страв нашої національна кухня, до якої, по-перше, всі ми звикли і яку вже протягом століть споживаємо, а, по-друге, - це те, що ми - українці - вмієм готувати якнайкраще. Ніхто не перевершить у майстерності готувати суші японців, так само ніхто краще нас не приготує вареники. Саме тому вони - основа нашої концепції. І ми не помилилися у виборі: відвідувачі сприйняли наш заклад просто відмінно", - розказує проект-менеджер компанії Олег Винник.

Компанія орієнтована на відкриття точок у всіх великих містах країни. Найголовнішою вимогою щодо розташування є великий потік людей, тому заклади найкраще розташовувати у торговельно-розважальних центрах.


найчайтіше читане

Кюртош калач: європейські традиції - в Україну /18.10.2010

В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015