Вареники ТУТ і там по франчайзингу

Понеділок
11.10.2010
По франчайзингу розвиватиметься мережа українських фаст-фудів Вареники ТУТ
 

Нова концепція українського фаст-фуду "Вареники ТУТ" розвиватиметься по франчайзингу. Її особливістю є широкий асортимент вареників - більше 8 видів, а також різноманітні інші українські страви. Перший власний заклад "Вареники ТУТ" працює вже майже півроку у Львові в ТРЦ "King Kross Leopolis": він відкрив свої двері відвідувачам в травні. Незабаром можна чекати вже другого закладу - франчайзингового - у місті Рівне. Він почне роботу, як тільки буде добудований торговельний центр, в якому цей заклад розташовується.

"Вареники - це одна з найяскравіших страв нашої національна кухня, до якої, по-перше, всі ми звикли і яку вже протягом століть споживаємо, а, по-друге, - це те, що ми - українці - вмієм готувати якнайкраще. Ніхто не перевершить у майстерності готувати суші японців, так само ніхто краще нас не приготує вареники. Саме тому вони - основа нашої концепції. І ми не помилилися у виборі: відвідувачі сприйняли наш заклад просто відмінно", - розказує проект-менеджер компанії Олег Винник.

Компанія орієнтована на відкриття точок у всіх великих містах країни. Найголовнішою вимогою щодо розташування є великий потік людей, тому заклади найкраще розташовувати у торговельно-розважальних центрах.


популярне на форумі

Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Бываю довольно часто, всегда заказываю сок томатный и фрешлайн. Ребята на кассе довольно...

2 коментар
остання 17.06.2015
Как открыть мини-пивоварню? Бизнес-план

Доводилось пробовать пиво в заведениях, где стоят пивоварни не только от Генрих Шульц, но и от...

1 коментар
остання 12.02.2015