Вареники ТУТ і там по франчайзингу

Понеділок
11.10.2010
По франчайзингу розвиватиметься мережа українських фаст-фудів Вареники ТУТ
 

Нова концепція українського фаст-фуду "Вареники ТУТ" розвиватиметься по франчайзингу. Її особливістю є широкий асортимент вареників - більше 8 видів, а також різноманітні інші українські страви. Перший власний заклад "Вареники ТУТ" працює вже майже півроку у Львові в ТРЦ "King Kross Leopolis": він відкрив свої двері відвідувачам в травні. Незабаром можна чекати вже другого закладу - франчайзингового - у місті Рівне. Він почне роботу, як тільки буде добудований торговельний центр, в якому цей заклад розташовується.

"Вареники - це одна з найяскравіших страв нашої національна кухня, до якої, по-перше, всі ми звикли і яку вже протягом століть споживаємо, а, по-друге, - це те, що ми - українці - вмієм готувати якнайкраще. Ніхто не перевершить у майстерності готувати суші японців, так само ніхто краще нас не приготує вареники. Саме тому вони - основа нашої концепції. І ми не помилилися у виборі: відвідувачі сприйняли наш заклад просто відмінно", - розказує проект-менеджер компанії Олег Винник.

Компанія орієнтована на відкриття точок у всіх великих містах країни. Найголовнішою вимогою щодо розташування є великий потік людей, тому заклади найкраще розташовувати у торговельно-розважальних центрах.


найчайтіше читане

ТНК важко із франчайзингом /09.03.2010

Через недосконалість законодавства компанія віддає зараз перевагу розвитку власної мережі

Як відкрити АЗС. Бізнес-план /28.11.2011

Джоббінг чи власна автомобільна заправка?

Відкриття турагенції. Бізнес-план /23.11.2011

Зібрати речі і виїхати подалі від повсякденних проблем - мрія практично кожної людини. Багато хто прагне хоча б раз на рік її здійснити. Охочих заробити на цій людській пристрасті також знаходиться чимало. Ви опинилися серед них? Прекрасно! Для того, щоб ваш бізнес був прибутковим, важливо чітко для себе з’ясувати деякі нюанси цієї сфери.

Як відкрити кролячу ферму. Бізнес-план. /25.07.2014

Від хобі до бізнесу, або плоди кролівництва

Основи спілкування продавця з клієнтом /22.02.2010

Сучасний продавець має ламати шаблони і постійно дивувати покупця. Тільки тоді він зможе підвищити ефективність своєї діяльності і зав’язувати цікаві контакти

популярне на форумі

Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Бываю довольно часто, всегда заказываю сок томатный и фрешлайн. Ребята на кассе довольно...

2 коментар
остання 17.06.2015
Как открыть мини-пивоварню? Бизнес-план

Доводилось пробовать пиво в заведениях, где стоят пивоварни не только от Генрих Шульц, но и от...

1 коментар
остання 12.02.2015