Віденські булочки: погляд зсередини
Новий франчайзинговий бекерай "Віденскі булочки" відкрився минулого місяця, 2 липня, в Києві. Розташований заклад неподалік від метро Палац Спорту на вулиці Еспланадній.
"Ми відкрилися в сезон відпусток і середину особливо спекотного літа", - відзначає франчайзі Жанна Нужненко. - "З досягнень я вже з упевненістю можу говорити про стабільність відвідування та наявність постійних клієнтів. Ми націлені на більше і сподіваємося стати улюбленим місцем для більшої кількості відвідувачів. Думаю, осінь покаже, чи все зробили ми для цього".
Розглядати можливість відкриття пекарні по франчайзингу співвласники-франчайзі почали за 9 місяців до запуску. Відкрити свій бекерай їм вдалося за 3 з половиною місяця з моменту підписання договору оренди. До рішення організувати власний бізнес підприємців підштовхнуло народження дитини, плани мати велику сім'ю і велике бажання мати гнучкий графік роботи одночасно з розширенням рівня відповідальності. Жанна Нужненко розповіла, що ще під час отримання своєї фінансової освіти їй подобалася ідея розвитку бізнесу по схемі франчайзингу.
Новий франчайзинговий бекерай "Віденські булочки" у Києві |
"До вибору франчайзера ми підійшли ґрунтовно: оцінили існуючі на ринку України пропозиції за схемою франчайзингу. Франчайзинг від ТМ "Віденські булочки" виявився для нас найбільш оптимальним з точки зору балансу обсягу і термінів окупності інвестицій. До того ж, на мій погляд, існуючим бекерай "Віденські булочки" вдалося перенести на наш ринок західний підхід: відмінну якість продукції, чітку спеціалізацію, гідний рівень обслуговування", - вважає Жанна Нужненко. - "Якщо ж говорити не в цифрах, нам дуже хотілося робити щось приємне людям, що несе тепло і затишок будинку, що дає гарний настрій і відчуття польоту. Свіжий, смачний і здоровий хліб, спечений саме для тебе, справжній французький круасан вранці - це така приємна частина нашого життя".
Бренд "Віденські булочки", що належить ТОВ "Колос-ЛТД", існує на українському ринку з 1997 року. Мережу франчайзингових бекерай компанія почала розвивати в кінці минулого року. Зараз заклади працюють у таких містах, як Київ, Донецьк, Луганськ, Ялта, Львів, Миколаїв. У столиці на сьогоднішній день відкрито 7 закладів під ТМ "Віденські булочки", 2 з яких працюють по франчайзингу.
"У подібному форматі "кафе-пекарні" працюють ще кілька мереж. Але, в цілому, ринок ще дуже далекий від насичення. В нас є бажання відкрити ще не один заклад подібного формату. До того ж, ми дуже уважно розглядаємо нові пропозиції ринку франчайзингу. Це дійсно гарна можливість розвивати в Україні проекти, які стали успішними в багатьох країнах світу і зробити свій внесок в процес євро- і не тільки інтеграцію", - впевнена Жанна Нужненко.
читати статті
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане
В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу
Як заробити на станції техобслуговування автомобіля
Шаблон листа, який допоможе попросити про знижку чи припинення оплати оренди
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
Тест на підприємництво
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...