Гофре: франчайзинг вже влітку

Вівторок
08.06.2010
Перші франчайзингові точки продажу бельгійських вафель відкриються вже цього літа
 

На українському ринку вже 8 місяців працює концепція точок випічки та продажу цукрових бельгійських вафель "Гофре". Мережа на сьогодні налічує шість власних точок в Києві. Найближчим часом - вже цього літа - з'являться перші франчайзингові. Про це порталу Franchising.ua повідомив відповідальний з франчайзингу компанії Gaufres de Liège LLC Украина Домінік Рембо.

Компанія, що створила концепцію "Гофре", - бельгійська. Мережа фірмових точок представлена в Бельгії, Україні, Росії, Румунії, скоро також перші точки з'являться у Франції. У мережі "Гофре" будуть представлені як власні, так і франчайзингові точки, причому в Україні перевага надаватиметься все ж франчайзинговому методу: дві третини точок, що працюватимуть в нашій країні будуть відкриті незалежними підприємцями-франчайзі, і лише третину компанія запустить сама.

"Наша мета сьогодні - розростання мережі "Гофре". Це достатньо легкий і успішний бізнес, і ми надаємо можливість зайнятися ним українським підприємцям. Наш франчайзі отримує бізнес "під ключ", безкоштовне навчання персоналу, а також усі послуги централізованого виробництва та поради досвідченої команди, а найголовніше - ексклюзивний, високоякісний, смачний, святковий продукт. Цю концепцію можна віднести до сфери стріт-фуду за здатністю швидко відповісти на запит споживача, але все ж стріт-фудом вона не є, оскільки наш продукт високої якості, що не завжди притаманне цьому напрямку", - розповів Домінік Рембо.

Компанія налаштована зараз на активне розширення мережі "Гофре" за допомогою франчайзингу з можливістю отримання ексклюзивного права на розвиток регіону, а також продаж мастер-франшиз в інші країни.


найчайтіше читане

Кюртош калач: європейські традиції - в Україну /18.10.2010

В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015