Вже близько півроку працює перше власне кафе Merry Berry в Одесі. Відпрацювавши концепцію, компанія остаточно сформувала франчайзингову пропозицю. Тепер у планах - активний розвиток власної та франчайзингової мережі в Україні, орієнтуючись спочатку на великі міста країни. Крім того, - вихід на ринки Росії, Казахстану та інших країн.
"Відвідувачі просто відмінно відреагували на цю концепцію. Вже на другому місяці роботи ми досягли точки беззбитковості. 50% виручки надходить від продукції, яку споживачі купують і забирають із собою додому. Півроку ми відпрацьовували цю концепцію, удосконалювали її, тепер остаточно сформували франчайзингову пропозицію і готові починати співпрацю з підприємцями", - розповів редакції порталу Franchising.ua представник компанії Олександр Шуклін.
Основною особливістю концепції Merry Berry є сам асортимент продукції і можливість брати її на винос. Акцент робиться на власну випічку за особливими рецептами, яка випікається на очах споживачів. Також родзинкою є напої на основі свіжих ягід і фруктів, а також молока та йогуртів. Крім того, компанія створила власний бленд кави, який буде доступний споживачам у всій мережі закладів Merry Berry.
"Секретом успіху концепції Merry Berry є команда ефективних професіоналів, яка цим всім займається. Ми постійно стежимо за бажаннями і вподобаннями наших клієнтів, створюємо різноманітні сезонні пропозиції. Наприклад, проаналізувавши ринок і опитавши наших споживачів, ми створили "джанбо-меню" - це різні кавові напої, наприклад, капучино в 600-грамових кружках. Ми не стоїмо на місці - постійно експериментуємо, наприклад, зараз ввели в меню морозиво", - розповідає Олександр Шуклін.
Зараз компанія готує формат "смузі-поінт" - невелику точку продажів ексклюзивних фірмових ягідних коктейлів, яка може розташовуватися в торгових центрах. Цей формат також пропонується для відкриття по франчайзингу.
читати статті
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане
В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу
Тест на підприємництво
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію
В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...