Merry Berry готова до франчайзингу

П'ятниця
14.05.2010
Відпрацювавши концепцію і остаточно сформувавши франчайзингову пропозицію, компанія налаштована на активний розвиток мережі
 

Вже близько півроку працює перше власне кафе Merry Berry в Одесі. Відпрацювавши концепцію, компанія остаточно сформувала франчайзингову пропозицю. Тепер у планах - активний розвиток власної та франчайзингової мережі в Україні, орієнтуючись спочатку на великі міста країни. Крім того, - вихід на ринки Росії, Казахстану та інших країн.

"Відвідувачі просто відмінно відреагували на цю концепцію. Вже на другому місяці роботи ми досягли точки беззбитковості. 50% виручки надходить від продукції, яку споживачі купують і забирають із собою додому. Півроку ми відпрацьовували цю концепцію, удосконалювали її, тепер остаточно сформували франчайзингову пропозицію і готові починати співпрацю з підприємцями", - розповів редакції порталу Franchising.ua представник компанії Олександр Шуклін.

Основною особливістю концепції Merry Berry є сам асортимент продукції і можливість брати її на винос. Акцент робиться на власну випічку за особливими рецептами, яка випікається на очах споживачів. Також родзинкою є напої на основі свіжих ягід і фруктів, а також молока та йогуртів. Крім того, компанія створила власний бленд кави, який буде доступний споживачам у всій мережі закладів Merry Berry.

"Секретом успіху концепції Merry Berry є команда ефективних професіоналів, яка цим всім займається. Ми постійно стежимо за бажаннями і вподобаннями наших клієнтів, створюємо різноманітні сезонні пропозиції. Наприклад, проаналізувавши ринок і опитавши наших споживачів, ми створили "джанбо-меню" - це різні кавові напої, наприклад, капучино в 600-грамових кружках. Ми не стоїмо на місці - постійно експериментуємо, наприклад, зараз ввели в меню морозиво", - розповідає Олександр Шуклін.

Зараз компанія готує формат "смузі-поінт" - невелику точку продажів ексклюзивних фірмових ягідних коктейлів, яка може розташовуватися в торгових центрах. Цей формат також пропонується для відкриття по франчайзингу.


найчайтіше читане

Кюртош калач: європейські традиції - в Україну /18.10.2010

В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015