7 травня, приблизно опівдні відбудеться відкриття третьої кав’ярні "Золотий дукат" у Києві. Нова кав’ярня знайшла собі місце на Софіївській площі столиці (вул. Володимирівська 18/2). Власники закладу підготували на перші декілька днів багато сюрпризів та різноманітних акцій для відвідувачів нової кав’ярні.
"Ця кав’ярня буде дуже відрізнятися від тих двох, що вже працюють у Києві. У цьому "Золотому дукаті" буде відображена епоха XI-XII століття. Для кожної кав’ярні ми вибираємо певну епоху, потім пов’язуємо все це з легендою, історією того міста і місця, де розташований заклад", - розказала редакції порталу Franchising.ua Ольга Палій - власник бренду та ідеолог мережі кав’ярень "Золотий Дукат".
Цей заклад, як і попередні київські, є франчайзинговим. Загалом у столиці заплановано 10 "Золотих дукатів", зараз ведуться переговори, підписуються договори та підшуковується нерухомість для чергових відкриттів.
"Ми розподілили кав’ярні по певних районах, щоб вони один одному не заважали, а навпаки, підсилювали. Ми зачіпали весь центр міста, не враховуючи житлові масиви. Поки що мікрорайонів у нас в планах немає, хоча якщо у якогось франчайзі виникне бажання, тоді будемо розглядати конкретно кожну ситуацію і аналізувати перспективність такого закладу", - поділилася планами Ольга Палій.
Перший "Золотий дукат" відкрився у Львові у 2004 році і став його своєрідним символом та обличчям. З тих пір на умовах франчайзингу запрацювали кав’ярні ще у Києві, Харкові та Маріуполі. Готуються заклади в Івано-Франківську, Тернополі, Севастополі та Вінниці.
читати статті
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане
В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу
Як заробити на станції техобслуговування автомобіля
Шаблон листа, який допоможе попросити про знижку чи припинення оплати оренди
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
Тест на підприємництво
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...