Шоколадниця робить акцент на франчайзинг

Четвер
10.12.2009
За рік відкриватиметься від трьох до п’яти франчайзингових кав’ярень Шоколадниця
 

Наступного року "Шоколадниця" визначає пріоритетом для розвитку власної мережі київські торговельно-розважальні центри. Регіональний же розвиток буде здійснюватися за франчайзинговою схемою в містах з населенням від 500 тисяч чоловік. У рік планується відкривається близько трьох власних кав'ярень, по франчайзингу - від трьох до п'яти. Зараз ведуться переговори з Харковом, Донецьком, Дніпропетровськом та Одесою. На сьогоднішній день працює одна франчайзингова "Шоколадниця" в Сімферополі.

"Ринок кав'ярень знаходиться на початковому етапі розвитку, до його насичення ще далеко. Нам доводиться конкурувати не тільки зі спеціалізованими закладами з продажу кави - кав'ярнями, - але й ресторанами, що працюють в середній ціновій категорії. До конкуренції ми ставимося позитивно, оскільки її наявність стимулює підтримку високих стандартів обслуговування і дає можливість якісно розвиватися", - розказав порталу Franchising.ua директор компанії Вадим Височин.

Мережа "Шоколадниця" заснована в 2001 році, і на сьогоднішній день нараховує більше 200 кав'ярень в Москві та інших російських містах. У Росії "Шоколадниця" відкриває в основному власні кав'ярні, з 2007 року був запущений франчайзинговий проект. На початку 2008 року було прийнято рішення розробити франчайзингову пропозицію і для України, і влітку 2009 відкрилася перша франчайзингова кав'ярня. У Києві працюють також 9 власних закладів.


популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015