Єврохата: Попереду - активізація

П'ятниця
27.11.2009
Розмова з директором з розвитку мережі ресторанів швидкого харчування "Єврохата" Андрієм Григоренко
 

Наскільки зараз привабливий для відкриття ресторан середньої цінової категорії, і які перспективи розвитку цього сегменту?
У ситуації, що склалася, саме ресторани середньої цінової категорії і є найбільш привабливими. Дорогий сегмент, як правило, взагалі відпадає, а от середній якраз має право на життя навіть ще більше, ніж це було до кризи. В Україні на сьогоднішній день він насичений не більше, ніж на 50%. Але надалі компанії будуть активізуватися. Сьогодні вже є певна стабільність - люди пристосувалися до кризи і зрозуміли, як потрібно себе вести, тому в наступному році можна очікувати приходу зарубіжних інвесторів і всесвітньо відомих брендів. Проте, незважаючи на це, нашим мережам все ж легше: ми на своїй території та як ніхто інший знаємо, чого хочуть наші споживачі, тому ми можемо оперативно реагувати на будь-які зміни, тим більше лояльність клієнтів до вітчизняних компаній набагато вище.

Криза, безумовно, помітно вплинула на кількість відвідувачів будь-яких ресторанів, не тільки середньої цінової категорії, причому дорогі ресторани постраждали набагато більше. Крім того на відвідуваності позначився недавній карантин: відтік покупців був близько 40%. Але на сьогоднішній день ситуація поступово нормалізується і стабілізується.


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015