Пан Піцца поновлює франчайзинг

Вівторок
17.11.2009
Після деякої перерви компанія продовжує франчайзингову діяльність
 

Франчайзинговий розвиток мережі "Пан Піцца" ресторанна компанія Реста почала в 2002 році. На сьогоднішній день під торговельною маркою "Пан Піцца" працюють п’ять піцерій, дві з яких франчайзингові і знаходяться вони в Кривому Розі.

"Пан Піцца" була заснована в 1995 році і до якогось моменту розвивалася дуже активно, розширившись в Одесі до 11 об'єктів. Далі попереднє керівництво прийняло рішення про закриття деяких піцерій. З приходом нового керівника політика компанії була змінена, і тепер ми спрямовані на активний розвиток, у тому числі й по шляху франчайзингу", - розповіла про причини відновлення франчайзингової діяльності керівник напряму "Пан Піцца" компанії Реста Ольга Подбельцева.

Найближчим часом компанія планує поповнити мережу ще п’ятьма-шістьма власними піцеріями в Одесі, перша з яких відкриється наступного місяця.

Щоб відкрити "Пан Піццу" необхідно близько $150.000. Паушальний внесок складає при відкритті першої піцерії $20.000, при відкритті подальших в цьому ж місті - $10.000, роялті складає $1000 на місяць.


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015