Центр громадського харчування НЯМ-НЯМ – це своєрідний симбіоз кафе і магазину. На сьогоднішній день компанія займається доставкою обідів – їжі та напоїв, організацією різноманітних видів спільного харчування групи людей – банкетів, фуршетів, пікніків, кофі-брейків тощо, а також стаціонарною торгівлею безпосередньо у форматі магазина НЯМ-НЯМ і виїзною.
Зараз працюють три франчайзингових центри громадського харчування в Києві, найближчого місяця ще один відкриється також в одному з районів столиці. Окрім подальшого розвитку в Києві, компанія налаштована на вихід в регіони, зараз вже ведуться переговори про відкриття в Дніпропетровську й інших містах країни. "Для нас пріоритетними в першу чергу є обласні центри, проте, перевага нашої концепції в тому, що такі центри громадського харчування можуть також успішно працювати і в невеликих районних містах, де інші концепції можуть бути невигідними і неперспективними", - розповів заступник директора компанії НЯМ-НЯМ Гергель Олександр.
Компанія пропонує декілька форматів роботи: НЯМ-НЯМ PIZZA, НЯМ-НЯМ LUNCH, НЯМ-НЯМ SUSHI, НЯМ-НЯМ WATER, які концентруються виключно на роботі з певною продукцією і НЯМ-НЯМ МАГАЗИН, що спеціалізується в основному на торгівлі. Також є можливість працювати відразу в декількох форматах або потім докупати і доповнювати комплекс послуг свого центру.
Продукція для роботи централізовано постачається компанією, також проводиться навчання персоналу і регулярні підвищення кваліфікації. Для відкриття центру громадського харчування НЯМ-НЯМ необхідно від $10.000 до $10.000 залежно від вибраної концепції і бажаної масштабності роботи.
читати статті
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане
В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу
Тест на підприємництво
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію
В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...