НЯМ-НЯМ виходить у регіони

Середа
14.10.2009
Франчайзинговий центр громадського харчування НЯМ-НЯМ незабаром з’явиться і в Дніпропетровську
 

Центр громадського харчування НЯМ-НЯМ – це своєрідний симбіоз кафе і магазину. На сьогоднішній день компанія займається доставкою обідів – їжі та напоїв, організацією різноманітних видів спільного харчування групи людей – банкетів, фуршетів, пікніків, кофі-брейків тощо, а також стаціонарною торгівлею безпосередньо у форматі магазина НЯМ-НЯМ і виїзною.

Зараз працюють три франчайзингових центри громадського харчування в Києві, найближчого місяця ще один відкриється також в одному з районів столиці. Окрім подальшого розвитку в Києві, компанія налаштована на вихід в регіони, зараз вже ведуться переговори про відкриття в Дніпропетровську й інших містах країни. "Для нас пріоритетними в першу чергу є обласні центри, проте, перевага нашої концепції в тому, що такі центри громадського харчування можуть також успішно працювати і в невеликих районних містах, де інші концепції можуть бути невигідними і неперспективними", - розповів заступник директора компанії НЯМ-НЯМ Гергель Олександр.

Компанія пропонує декілька форматів роботи: НЯМ-НЯМ PIZZA, НЯМ-НЯМ LUNCH, НЯМ-НЯМ SUSHI, НЯМ-НЯМ WATER, які концентруються виключно на роботі з певною продукцією і НЯМ-НЯМ МАГАЗИН, що спеціалізується в основному на торгівлі. Також є можливість працювати відразу в декількох форматах або потім докупати і доповнювати комплекс послуг свого центру.

Продукція для роботи централізовано постачається компанією, також проводиться навчання персоналу і регулярні підвищення кваліфікації. Для відкриття центру громадського харчування НЯМ-НЯМ необхідно від $10.000 до $10.000 залежно від вибраної концепції і бажаної масштабності роботи.


найчайтіше читане

Кюртош калач: європейські традиції - в Україну /18.10.2010

В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015