Burger Club націлений на активний розвиток

Середа
02.09.2009
Прийнявши три місяці тому рішення розвиватися по франчайзингу, Burger Club розвинув свою мережу до 13 фаст-фудів
 

"Ми розширюємо свою мережу фаст-фудів по Україні. А франчайзинг зараз - найкращий для цього спосіб", - розповіла порталу менеджер з розвитку мережі Burger Сlub Оксана Дендеря.

Burger Сlub – це фаст-фуд родом із Полтави. Там вже рік працює перший власний заклад компанії. На даний момент кількість фаст-фудів Burger Сlub налічує 13, з яких 5 власних і 7 франчайзингових. Їх можна зустріти в Полтаві, Харкові, Сумах, Миколаєві, Кременчузі, Сімферополі. На черзі Вінниця, Київ, Одеса, причому в останніх двох містах будуть відкриті представництва компанії BurgerСlub.

"Компанія не має наміру зупинятися на досягнутому і найближчим часом націлена на динамічний розвиток і закріплення позицій на всій території України", - поділилася планами Burger Сlub Оксана Дендеря.

Burger Сlub може бути відкритий як точка в торговельному центрі або як повноцінне стаціонарне кафе в окремому приміщенні. Термін оренди приміщення для окремого фаст-фуда BurgerСlub повинен складати не менше 6 років, площа, що рекомендується для нього, – 150-200 кв.м. Важливе облаштування літнього майданчика. Для відкриття закладу знадобиться від 250.000 до 450.000 грн, роялті складає 2% від обороту, паушальний внесок в компанії відсутній.


найчайтіше читане

ТНК важко із франчайзингом /09.03.2010

Через недосконалість законодавства компанія віддає зараз перевагу розвитку власної мережі

Відкриття турагенції. Бізнес-план /23.11.2011

Зібрати речі і виїхати подалі від повсякденних проблем - мрія практично кожної людини. Багато хто прагне хоча б раз на рік її здійснити. Охочих заробити на цій людській пристрасті також знаходиться чимало. Ви опинилися серед них? Прекрасно! Для того, щоб ваш бізнес був прибутковим, важливо чітко для себе з’ясувати деякі нюанси цієї сфери.

Франшиза - що це? /11.11.2009

Омонімія терміну франшиза зі сфери страхування та зі сфери підприємницької дільності іноді вносить деякі непорозуміння

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

Бізнес на селі: норкова ферма /13.03.2012

Наскільки прибутковим є виробництво хутра в Україні?

популярне на форумі

Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Бываю довольно часто, всегда заказываю сок томатный и фрешлайн. Ребята на кассе довольно...

2 коментар
остання 17.06.2015
Как открыть мини-пивоварню? Бизнес-план

Доводилось пробовать пиво в заведениях, где стоят пивоварни не только от Генрих Шульц, но и от...

1 коментар
остання 12.02.2015