Субота
07.03.2009
Про франчайзинг та плани розвитку однієї з найбільших ресторанних корпорацій України "Мировая Карта" розповідає Олена Апухтіна - менеджер проектів компанії
 

Група компаній "Мировая Карта" розвиває багато ресторанних напрямків різноманітних кухонь світу. Які із своїх брендів Ви розвиваєте по франчайзинговій схемі?
З кожним роком все більше бажаючих купити "концепцію готового бізнесу" під відомою ТМ. Якщо говорити про регіони, то безперечно, тут є багато можливостей для розвитку.
Ми маємо можливість проводити маркетингові дослідження в регіонах України, і можемо з впевненістю стверджувати про найбільш актуальні і рентабельні концепції - це гриль-ресторан "Sam's Steak House", мексиканський ресторан "Tequila House", Ірландський раб-ресторан "Golden Gate", ресторан східної кухні "Шафран" та ресторан української кухні "Шинок".

В портфелі брендів Вашої компанії є концепція суші-барів "СушиЯ". Чи розвиваєте Ви цей напрямок по франчайзингу?
Мережу "СушиЯ" ми розвиваємо самі, та не продаємо франшизу цієї марки.

Як вплинули кризові явища на суші-бізнес, та плани розвитку мережі "СушиЯ"?
Що стосується кризи, то безумовно, вона далася взнаки в ресторанному бізнесі. Проте однозначно наш бізнес побудований на перспективу, тому ми стараємося максимально уважно ставитися до наших клієнтів, впроваджуючи різноманітні програми лояльності.
Що стосується планів, то вони просто тимчасово перенесені на період кризи, проте однозначно ми налаштовані на активну діяльність в Україні.


популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015