Епіцентр ресторанного франчайзингу

Середа
06.12.2017
Ресторанний форум FRANCHITHINK відбувся 30 листопада 2017 року в Києві
 

Формат заходу зібрав на одному майданчику представників франчайзингових мереж, інвесторів, постачальників, а також інших експертів ресторанного ринку з України, країн СНД, США, Великобританії, Західної, Східної Європи та Азії. Результат FRANCHITHINK 2017 – це понад 1600 гостей, 5 доповідей міжнародних спікерів, панельна дискусія з експертами ринку, 14 годин освітньої сесії, 20 презентацій франшиз в зоні BUY і 30 ресторанних франшиз на території EXPO.

На головній сцені форуму своїми історіями успіху поділилися Маріо К. Бауер, член Консультативної ради з питань міжнародного франчайзингу, а також член Виконавчої ради Vapiano SE; Бенджамін Саймон, віце-президент великої мережі ресторанів швидкого обслуговування Carl’s Jr; Федір Овчинніков, засновник і співвласник міжнародної мережі «Додо Піца»; Деніз Косан, засновник Walter’s Coffee Roastery; Ольга Єлісєєва, операційний директор бренду KFC у Центральній та Східній Європі, Росії та країнах СНД.

У зоні BUY пройшли презентації відомих у багатьох країнах світу ресторанних франшиз з України, США, Іспанії, Італії, Ірландії, Туреччини, Білорусі та Росії. Гості Форуму ближче познайомилися з бізнес-моделями таких франшиз, як: Little Caesars, KFC, «Додо Піца», SHADE BURGER, MYBOX, Walter’s Coffee Roastery, Pizza Firenze, Yogorino, Cantina Mariachi, Lizarran, Pizza Celentano, Smilefood, Salateira, FreshLine, Lviv Croissants, CoffeeDOOR, Сoffee sound, Варенична балувана Галя, "Мафія", "Хінкальня", Georgia, CASTA, Сім’я ресторанів Дмитра Борисова. Не виключено, що деякі з представлених франшиз доповнять ресторанний ринок України вже наступного року.

Зокрема, про свої наміри відкрити перші заклади в Україні в 2018 році заявив Федір Овчинніков, засновник і співвласник мережі піцерій «Додо Піца».

«Додо Піца» планує вийти в Україну вже в 2018 році

Він також зазначив, що розвиток франчайзингу в Україні свідчить про розвиток малого бізнесу в країні. "Франчайзинг розвивається тоді, коли починає розвиватися малий бізнес. Головний споживач франчайзингу – це малий бізнес. І якщо в Україні зараз розвивається франчайзинг, то розвивається і бізнес, і це прекрасно, тому що підприємці врятують світ", – зазначив Федір Овчинніков.

Головна місія форуму FRANCHITHINK – показати позитивну динаміку розвитку ресторанного франчайзингу та ресторанної індустрії в цілому, а також створити умови для спілкування діючих практиків і підприємців, які роблять країну більш гостинною за допомогою створення нових якісних закладів.

Організатор форуму FRANCHITHINK – Клуб готельєрів та рестораторів Hoteliero, заснований в 2009 році. Місія та завдання клубу - підтримувати і всіляко сприяти розвитку індустрії гостинності. З цією метою компанія проводить Міжнародний барний фестиваль BAROMETER International Bar Show, Міжнародний саміт шеф-кухарів і рестораторів Creative Chefs Summit, Національну ресторанну премію СІЛЬ та Міжнародну премію гостинності International Hospitality Awards.

www.franchithink.com


популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015