06.11.2017

Епіцентр ресторанного франчайзингу

30 листопада 2017 року в Києві відбудеться Форум ресторанного франчайзингу FRANCHITHINK

На одному майданчику зустрінуться представники ресторанів франчайзингових мереж України та світу, а також інвестори (власники закладів) франчайзі, постачальники та інші експерти ресторанного ринку. Загальна кількість гостей складе 1500 чоловік з України, країн СНД, а також США, Великої Британії, країн Західної, Східної Європи та Азії.

Форум FRANCHITHINK – це три головних складових: CREATE, THINK, BUY.

  • CREATE – діючий бізнес, власники якого розвивають і активно продають франшизу.
  • THINK – професіонали галузі, які готові ділитися знаннями та передавати свій успішний досвід.
  • BUY – інвестори, які зацікавлені у нових партнерах та отриманні прибутку.

Franchise restaurant forum kiev

Головна сцена форуму вміщує понад 800 осіб. Тут іноземні спікери поділяться своїми кейсами та історіями успіху.

Головна сцена форуму вміщує понад 800 осіб. Тут іноземні спікери поділяться своїми кейсами та історіями успіху. Серед експертів вже підтвердили участь Бенжамін Саймон, віце-президент мережі ресторанів швидкого обслуговування Carl’s Jr (мережа об’єднує більш ніж 3500 закладів в США, Еквадорі, Мексиці, Сінгапурі, Таїланді, Білорусі та Росії), Федір Овчинніков, засновник і співвласник міжнародної мережі «Додо Піца», що нараховує більше 200 піцерій у 9 країнах; Деніз Коса, засновник Walter’s Coffee Roastery, яка всього за кілька місяців свого існування стала інтернет-феноменом і потрапила в сюжети найбільших медіа; Маріо К. Бауер, член ради Директорів з міжнародного франчайзингу, член Виконавчої ради Vapiano SE (разом з командою відповідає майже за 200 ресторанів у більш ніж 30 країнах по всьому світу).

Освітня частина заходу включає також зали CREATE з прикладними доповідями і THINK - для професіоналів ринку ресторанного франчайзингу. Тут ви дізнаєтеся про те, як розвивати і масштабувати свій бренд, як вийти на нові ринки і які pr-стратегії застосовувати у ресторанних мережах міжнародного рівня. На освітніх майданчиках CREATE і THINK своїм досвідом з вами поділяться: Мирослава Козачук, засновник Franchise Group; Олександр Мусатов, експерт в області ресторанного консалтингу, співвласник ресторанів True Burger Bar і Hendrick’s bar; Максим Пручай, директор по франчайзингу мережі Salateira; Олена Ісаєва, директор з форензік KPMG; Надя Перевізник, фахівець з комунікації - маркетингу і PR, власниця PR Bar; Ольга Єлісєєва, операційний директор бренду KFC у Центральній та Східній Європі, Росії та країнах СНД і багато інших.

піца челентано

Мережа «Челентано» відкриває заклади в новому форматі to go під назвою Celentano Slice & Coffee. Оновлену франшизу компанія представить на Форумі FranchiThink. На фото: Володимир Гнатюк, Генеральний директор компанії «Піца Челентано».

На території EXPO будуть представлені фірмові стенди 30 ресторанних франшиз. А в зоні BUY пройдуть презентації як українських франшиз, відомих у багатьох країнах світу, так і франшиз ресторанних мереж із США, Іспанії, Італії, Ірландії, Туреччини, Білорусі та Росії. Серед них:

  • Little Caesars — 3-тя найбільша мережа піцерій в США (представлена ​​у 23 країнах світу);
  • "Додо Піца" — міжнародна ресторанна мережа, що спеціалізується на доставці піци (220 закладів в 9 країнах світу);
  • Wayback Burgers — міжнародна мережа fast food ресторанів (138 закладів у США та інших країнах);
  • Coffee Planet — мережа кав’ярень на Близькому Сході та за його межами (21 ресторан в ОАЕ, Катарі, Пакистані, Малайзії, Саудівській Аравії);
  • Yogorino — мережа була заснована в 1993 році і представлена ​​сьогодні у 20 країнах світу. Основна ідея — це створення нової лінії здорових, збалансованих і натуральних продуктів;
  • Cantina Mariachi — міжнародна мережа ресторанів мексиканської кухні з більш ніж 150 закладами в Італії, Туреччини, Іспанії, Португалії та в Росії;
  • Lizarran — всесвітньо відома мережа ресторанів іспанської та баскської кухні, була заснована в 1988 (200 ресторанів в 8 країнах світу: Іспанія, Росія, США, Франція, Китай, Андорра і Португалія);
  • Pizza Celentano — мережа піцерій (149 закладів в Україні та Молдові);
  • Salateira — українська мережа fast-healthy ресторанів італійської та середземноморської кухні (11 закладів в Україні, Білорусі, ОАЕ, Іспанії);
  • FreshLine — відомий в Україні бренд з унікальною технологією персонального приготування сендвічів (53 заклади в Україні та Білорусі);
  • "Майстерня карамелі" — унікальний формат кондитерської, у якій карамельні вироби створюються безпосередньо перед поглядом гостей (17 закладів в Україні, Чехії, Іспанії, Ізраїлі та Азербайджані);
  • "Мафія" — українська мережа сімейних ресторанів (34 заклади в Україні та Молдові);
  • "Хінкальня" — мережа ресторанів грузинської кухні (39 закладів в Україні, Польщі та Білорусі).

Організатор форуму FRANCHITHINK – Клуб готельєрів та рестораторів Hoteliero, заснований в 2009 році. Місія та завдання клубу - підтримувати і всіляко сприяти розвитку індустрії гостинності. З цією метою компанія проводить Міжнародний барний фестиваль BAROMETER International Bar Show, Міжнародний саміт шеф-кухарів і рестораторів Creative Chefs Summit, Національну ресторанну премію СІЛЬ та Міжнародну премію гостинності International Hospitality Awards.

www.franchithink.com

Поділитися статтeю

Коментувати на форумі

0
Епіцентр ресторанного франчайзингу

Ще немає жодного коментаря до статті. Нехай Ваш буде першим.

Форум 291 теми, 1167 коментарів, 278 учасників

хочете більше?

нюслеттер Franchising.ua

If you see this, leave this form field blank