П'ятниця
17.06.2016
Мережа агенцій нерухомості RE/MAX обіцяє українському франчайзі окупність за 9-16 місяців навіть при відсутності досвіду в нерухомості.
 

Концепція RE/MAX має американське коріння. Бренд був створений в 1973 році в Денвері, штат Колорадо. Через два роки засновники запустили франчайзингову схему. Спочатку ріелтори США, а потім і інших країн почали використовувати концепцію RE/MAX для роботи з нерухомістю. Станом на сьогодні мережа RE/MAX охоплює близько 6 800 офісів у всьому світі.

Франчайзинговий розвиток мережі RE/MAX в Україні почався в середині 2015 року. У країні вже успішно працюють чотири партнерські агенції. З них три в Києві і одна в Одесі. Також ведуться переговори з потенційними франчайзі з Дніпропетровська, Львова, Ужгорода, Харкова та інших міст. RE/MAX запрошує до співпраці не тільки агенції нерухомості та ріелторів, а й підприємців та незалежних експертів з інших сфер.

"Важливим є не стільки досвід роботи в нерухомості, скільки компетенція у веденні бізнесу в цілому. Іноді наявність досвіду може зіграти негативну роль: агенції нерухомості або ріелтору складно перебудуватися на нову схему роботи. У той же час, у бувалих ріелторів відсутнє почуття страху і вже напрацьована база клієнтів, - стверджує операційний директор компанії RE/MAX в Україні Ігор Іванцов.

- Головна особливість концепції RE/MAX в тому, що будь-яка наша агенція - це спільнота незалежних підприємців, які ведуть свій бізнес в рамках однієї компанії. Наш франчайзі - не працедавець, а лідер, який всіляко допомагає агентам навчанням, організацією роботи та створенням атмосфери для їхнього успіху в бізнесі. Він обладнує комфортний офіс, з нашою допомогою підтримує програму навчання агентів, забезпечує їх методичними матеріалами, проводить тренінги, вчить працювати з різними інструментами (базами, CRM-системами і т.п.). Парралельно франчайзі бере участь в складних переговорах з клієнтами, забезпечує їх юридичною та нотаріальною підтримкою".

Щоб стати франчайзі RE/MAX в 2016 році, необхідні інвестиції в розмірі від 10 000 до 20 000 доларів, в залежності від регіону. За прогнозами франчайзера, проект окупається протягом 9-16 місяців. У разі особливо вдалого укладення кількох великих угод, інвестиції можуть повернутися навіть через місяць.

Автор: Тетяна Малиняк


популярне на форумі

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план

Доброго дня!Чудово,що маєте бажання створити власну справу.В клінінговій індустрії питання...

2 коментар
остання 10.10.2020
Открытие СТО. Бизнес-план

Кредитор? Вам потрібна термінова позика чи бізнес-позика? Ти будешвідмовлено в отриманні позики...

3 коментар
остання 20.11.2017
Открытие СТО. Бизнес-план

Раскрутка, PR, брендинг, узнаваемость ТМ - дело маркетологов, а мастер должен заниматься своим...

3 коментар
остання 10.03.2017
BVS-Rabota: працевлаштування по франчайзингу

Вимоги до приміщення для філіала

1 коментар
остання 25.11.2016
LEGO по-франчайзингу

Я хочу получать комментарии по этой теме на e-mail

1 коментар
остання 16.08.2016
Открытие СТО. Бизнес-план

На рахунок зарплата майстру 30% від заказу. Це дуже мало як для майстра. Якщо дійсно хороший...

3 коментар
остання 15.07.2016
Работа за границей - возможность выжить?

Мне интересно, насколько реально перевестись в зарубежное отделение компании, если есть...

2 коментар
остання 21.05.2016
Ринок бутильованої води зростає

Лично я стараюсь употребить дневную норму воды. Чаще всего покупаю уже розлтую в бутыли воду, но...

2 коментар
остання 21.05.2016