Польсько-український франчайзі

null
null / null
Четвер
08.10.2015
Українці почали цікавитись польськими франшизами
 

Вже за тиждень, 15-17 жовтня,  в столиці Польщі відбудеться головна франчайзингова подія - виставка «Франчайзинг 2015».
Серед відвідувачів очікується значна кількість українців. Цьому явищу є пояснення. Починаючи з 2013 року багато наших громадян, що мали на батьківщині бізнес або деякі заощадження, почали шукати більш спокійніші країни для збереження, а, якщо пощастить, то і примноження свого капіталу. Польща - перша країна, яка потрапила під приціл.

Двома найбільш популярними рішеннями для бізнесменів стала покупка житла та відкриття компаній.

Пасивний дохід у Польщі

Щодо купівлі житлових приміщень, цифри говорять самі за себе: протягом 2014 року громадяни України стали власниками 24 100 кв.м. житлової площі в найбільших містах Польщі. Це приблизно 500 квартир. Такі дані офіційно оприлюднило Міністерство закордонних справ Польщі. Житло в основному купується або для себе, або просто як надійне збереження грошей. На оренді квартири в Польщі швидко не повернеш інвестиції. Доведеться чекати, в кращому випадку, років 20 (саме так, двадцять!). 

Зрештою ставки по депозитах, які діють в польських банках, теж викликають в українців радше здивовану посмішку, ніж захоплення. Депозит в доларах принесене підприємцю близько 1% річних, або ж 4% в польській валюті.  

Власний бізнес у Польщі

Польща - країна стабільна. Отримання пасивного доходу тут не надто заохочується. А ось відкриття власного бізнесу - будь-ласка. Для польської економіки важливо щоб ваш бізнес заробляв, працевлаштовував поляків і платив податки. Якщо так станеться - ваша компанія отримає доступ до багатьох переваг, таких як дешеві кредити і можливість черпати кошти з європейських фондів. 

Компанії, зареєстровані українцями, почали повставати в Польщі як гриби в осінньому лісі. Підігріває атмосферу ряд консалтингових та юридичних компаній, які періодично організовують семінари для бажаючих відкрити компанію в Польщі, та виїхати на ПМЖ.

Виїхати в Польщу не так вже й складно. А ось розпочати тут бізнес, який невдовзі принесе непогані прибутки, є завданням амбітним. Часто українські підприємці розпочинають в Польщі з бізнесу, який орієнтований в першу чергу на українського клієнта. Це послуги посередництва в працевлаштуванні, консалтингові та юридичні послуги, імпортно-експортні операції. Але з часом, і набуттям досвіду роботи в Польщі, приходить розуміння того, що працювати на польського клієнта - надійніше. Поляки заможніші, стабільніші. Їх прихильність важко завоювати, але якщо це вдасться зробити - бізнес буде тішити вас прибутками не один рік. 

Польська франшиза

Саме тому українці починають розглядати варіант покупки франшиз польських компаній. До уваги береться позиція компанії-франчайзера на ринку та прибутковість реально діючих точок мережі. Успішні польські франчайзери з радістю діляться цією інформацією і дають контакти діючих франчайзі.

У цьогорічній виставці франчайзингу в Варшаві прийме участь 150 франчайзерів. Серед учасників є й українські компанії, які розпочали розвиток своїх мереж на польському ринку - мережа перукарень "Експрес Стрижка" (в Польщі мережа працює під брендом Haircut Express) та мережа дитячих розважальних центрів Leopark

Контакти для українських підприємців:

Організатором виставки франчайзингу в Польщі є PROFIT system - найбільша в Центрально-Східній Європі консалтингова компанія, що спеціалізується у франчайзингу. Запрошуємо українських підприємців на стенд компанії PROFIT system  № 7.01 та 7.02. Контактна особа: Лілія Сідельник, тел. +48 570 375 447.

LS


популярне на форумі

Де купити ноубук

Всім привіт! Хочу купити собі ноутбук для роботи, та не можу визначитись. Підкажіть мені, який...

1 коментар
остання 08.10.2022
Как открыть кроличью ферму. Бизнес-план.

URGENT LOAN IS AVAILABLE NOW TODAY I GOT MY DESIRED LOAN AMOUNT $760K FROM A RELIABLE,TRUSTED AND REGISTERED PRIVATE LOAN COMPANY LAST...

2 коментар
остання 10.05.2022
первый бизнес

Шановний Сергій! Франшиза клінінгової компанії СуперКлін.Старт бізнесу всього 21...

5 коментар
остання 10.10.2020
Франчайзинг СуперКлин

Франшиза клінінгової компанії СуперКлін - це готовий бізнес за 21 день Формат Light та Формат...

1 коментар
остання 10.10.2020
What area unit the characteristics of a decent paragraph?

A paragraph may be a assortment of sentences that all relate to 1 main plan or topic. Effective paragraphs have four main characteristics: a subject sentence, unity, coherence,...

1 коментар
остання 10.01.2019
Як знайти бізнес-ідею для себе

Текст ні про що! Якби ціллю автора було не налити води (потрібної кількості символів), то було б...

1 коментар
остання 06.12.2018
Как открыть кроличью ферму. Бизнес-план.

Имя кредитора: г-н Пол Уильям. Lender E-mail: paul_william_loanhouse@hotmail.com Мы предлагаем частные, коммерческие...

2 коментар
остання 02.04.2018
METRO: франчайзинг в Україні

Ребята! кто-то получил разъяснения или инфу по metro

5 коментар
остання 19.01.2017