Mortimer відсвяткував 5-річчя в Україні

Понеділок
17.08.2015
Перші дві школи були відкриті в 2010 році, зараз мережа успішно розвивається по всій території країни.
 

Mortimer English Club відсвяткував своє 5-річчя в Україні. Затребуваність навчання дітей англійської зростає, і, не дивлячись на економічні труднощі, попит на дану послугу в минулому році збільшився.

"Визнанням якості ми вважаємо бажання наших партнерів розвиватися і відкривати другі точки в мережі, - розповідає Анна Лобунова, Майстер Партнер Mortimer English Club в Україні - Торік наш партнер в Харкові відкрив свій другий клуб, партнер в Кіровограді удвічі збільшив число навчальних класів. Зараз два інших партнера мережі активно готуються до відкриття своїх других шкіл у новому навчальному році. Для нас це насамперед висока оцінка якості нашої послуги, успішних і затребуваних методик викладання, показник успішної моделі бізнесу ".

Своє 5-річчя в Україні Mortimer English Club зазначив у дусі слогану компанії "Заради кращого майбутнього". "Ми довго думали як відсвяткувати настільки приємну і важливу подію. Ми хотіли зробити щось соціально корисне, показати нашим учням, що наше майбутнє залежить від наших сьогоднішніх вчинків, - розповідає Інна Азарова, Майстер Партнер Mortimer English Club в Україні. - Разом з дітьми, які займаються у нас всі 5 років, ми посадили дерева поруч з одним з київських клубів в рамках акції "Посади дерево з Мортімер". Це була яскрава подія з неймовірною атмосферою, яка запам'ятається всім його учасникам надовго! "

"Вирішивши представляти Mortimer English Club в Україні, ми зробили правильний вибір, - діляться обидва Майстер Партнера компанії. - Світ змінюється. Підходи до навчання змінюються. Ринок не стоїть на місці. Головний Офіс Mortimer English Club в Німеччині розуміє необхідність розвитку. Торік штаб-квартира представила нову програму для дітей від одного року. У 2015 році оновила програму англійської мови від 2х до 4х років. Компанія впроваджує нові маркетингові інструменти і успішно розвивається по всьому світу ".

За франчайзингом компанія пропонує співпрацю з 1999 року, і на сьогоднішній день Mortimer English Club - це більше 300 діючих клубів в 20 країнах світу.


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію