Новий формат Pizza Celentano Ristorante

Вівторок
26.05.2015
Влітку відкривається великий ресторан та закладається фундамент сучасної, перспективної моделі роботи мережі
 

У середині червня компанія Fast Food Systems, яка є найбільшим оператором в сфері ресторанного бізнесу в Україні, відкриє у центрі Львова ресторан нового формату -  Pizza Celentano Ristorante.  
У мережі Celentano відбувається грунтовний ребрендінг та закладається фундамент сучасної, перспективної моделі роботи. Це щось свіже: нова картинка, новий продукт, нова система обслуговування.

«Наша компанія суттєво змінила вектор розвитку. Відтепер гастрономічна концепція Pizza Celentano – це піца та вино. В новому форматі, в першу чергу, ми змінили наш головний продукт - піцу. Тут її готують професійні піца-майстри, використовуючи не тільки італійські продукти та рецептуру, а й складні акробатичні трюки))) Приготування піци вони перетворюють на справжнє шоу. По-друге,  ми поставили перед собою амбітну задачу підняти культуру споживання вин в Україні, тому в наших ресторанах гості можуть скуштувати якісні італійські та українські вина за дуже демократичною ціною. В такий спосіб ми прагнемо зруйнувати стереотип, що українці - це народ, що п'є лише пиво або горілку» - розповідає порталу  Анна Сологуб, бренд-менеджер мережі «Піца Челентано».  

Для того, щоб відкрити ресторан нового формату, франчайзі потрібен початковий капітал від 150 тисяч доларів. Нагадаємо, що під торговою маркою Pizza Celentano працює більш ніж 200 підприємств у кожному великому місті, у всіх регіонах України та за її межами. Власних, з фінансовою участтю  франчайзера, близько 10%.  

«У форматі Ristorante ми відмовились від самообслуговування. У наших ресторанах працюють  офіціанти, які ненав'язливо та легко спілкуються з гостями, навіть можуть підсісти за столик, приймаючи замовлення.  Нам здається, що українська публіка вже доросла до того, щоб з радістю сприймати такий демократичний сервіс і ставитись до офіціантів з повагою та дружелюбно. Якщо говорити про інтер'єр, то він дуже нестандартний – це еклектичне поєднання стилів, море іронії, яскравих кольорів та емоцій. Можна сказати, що ми трошки підтруньюємо над гламуром. Можливо такий нестандартний дизайн подобається не всім, але гарантую, що він нікого не залишає байдужим.  І в нас є ще одна приємна новина - ресторан Pizza Celentano Ristorante, щознаходиться у місті Рівне на  вул. Словацкого, потрапив у топ-100 найкращих ресторанів України за версією професійних рестораторів!», - додає Анна Сологуб.

 

 


популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015