Вівторок
26.05.2015
Влітку відкривається великий ресторан та закладається фундамент сучасної, перспективної моделі роботи мережі
 

У середині червня компанія Fast Food Systems, яка є найбільшим оператором в сфері ресторанного бізнесу в Україні, відкриє у центрі Львова ресторан нового формату -  Pizza Celentano Ristorante.  
У мережі Celentano відбувається грунтовний ребрендінг та закладається фундамент сучасної, перспективної моделі роботи. Це щось свіже: нова картинка, новий продукт, нова система обслуговування.

«Наша компанія суттєво змінила вектор розвитку. Відтепер гастрономічна концепція Pizza Celentano – це піца та вино. В новому форматі, в першу чергу, ми змінили наш головний продукт - піцу. Тут її готують професійні піца-майстри, використовуючи не тільки італійські продукти та рецептуру, а й складні акробатичні трюки))) Приготування піци вони перетворюють на справжнє шоу. По-друге,  ми поставили перед собою амбітну задачу підняти культуру споживання вин в Україні, тому в наших ресторанах гості можуть скуштувати якісні італійські та українські вина за дуже демократичною ціною. В такий спосіб ми прагнемо зруйнувати стереотип, що українці - це народ, що п'є лише пиво або горілку» - розповідає порталу  Анна Сологуб, бренд-менеджер мережі «Піца Челентано».  

Для того, щоб відкрити ресторан нового формату, франчайзі потрібен початковий капітал від 150 тисяч доларів. Нагадаємо, що під торговою маркою Pizza Celentano працює більш ніж 200 підприємств у кожному великому місті, у всіх регіонах України та за її межами. Власних, з фінансовою участтю  франчайзера, близько 10%.  

«У форматі Ristorante ми відмовились від самообслуговування. У наших ресторанах працюють  офіціанти, які ненав'язливо та легко спілкуються з гостями, навіть можуть підсісти за столик, приймаючи замовлення.  Нам здається, що українська публіка вже доросла до того, щоб з радістю сприймати такий демократичний сервіс і ставитись до офіціантів з повагою та дружелюбно. Якщо говорити про інтер'єр, то він дуже нестандартний – це еклектичне поєднання стилів, море іронії, яскравих кольорів та емоцій. Можна сказати, що ми трошки підтруньюємо над гламуром. Можливо такий нестандартний дизайн подобається не всім, але гарантую, що він нікого не залишає байдужим.  І в нас є ще одна приємна новина - ресторан Pizza Celentano Ristorante, щознаходиться у місті Рівне на  вул. Словацкого, потрапив у топ-100 найкращих ресторанів України за версією професійних рестораторів!», - додає Анна Сологуб.

 

 


найчайтіше читане

Відкриття турагенції. Бізнес-план /23.11.2011

Зібрати речі і виїхати подалі від повсякденних проблем - мрія практично кожної людини. Багато хто прагне хоча б раз на рік її здійснити. Охочих заробити на цій людській пристрасті також знаходиться чимало. Ви опинилися серед них? Прекрасно! Для того, щоб ваш бізнес був прибутковим, важливо чітко для себе з’ясувати деякі нюанси цієї сфери.

Бізнес на селі: норкова ферма /13.03.2012

Наскільки прибутковим є виробництво хутра в Україні?

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

Франшиза - що це? /11.11.2009

Омонімія терміну франшиза зі сфери страхування та зі сфери підприємницької дільності іноді вносить деякі непорозуміння

Аромамаркетинг /03.02.2010

Як зробити так, щоб спогади клієнта про Ваш магазин були приємними, щоб йому хотілося повертатися туди знов і знов? У цьому допоможуть прийоми аромамаркетингу

популярне на форумі

Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Бываю довольно часто, всегда заказываю сок томатный и фрешлайн. Ребята на кассе довольно...

2 коментар
остання 17.06.2015
Как открыть мини-пивоварню? Бизнес-план

Доводилось пробовать пиво в заведениях, где стоят пивоварни не только от Генрих Шульц, но и от...

1 коментар
остання 12.02.2015