26.05.2015

Новий формат Pizza Celentano Ristorante

Влітку відкривається великий ресторан та закладається фундамент сучасної, перспективної моделі роботи мережі

У середині червня компанія Fast Food Systems, яка є найбільшим оператором в сфері ресторанного бізнесу в Україні, відкриє у центрі Львова ресторан нового формату -  Pizza Celentano Ristorante.  
У мережі Celentano відбувається грунтовний ребрендінг та закладається фундамент сучасної, перспективної моделі роботи. Це щось свіже: нова картинка, новий продукт, нова система обслуговування.

Pizza Celentano Ristorante Фото Pizza Celentano Ristorante

Гастрономічна концепція Pizza Celentano - це піца і вино. Кількість посадочних місць у новому великому закладі - 60.

«Наша компанія суттєво змінила вектор розвитку. Відтепер гастрономічна концепція Pizza Celentano – це піца та вино. В новому форматі, в першу чергу, ми змінили наш головний продукт - піцу. Тут її готують професійні піца-майстри, використовуючи не тільки італійські продукти та рецептуру, а й складні акробатичні трюки))) Приготування піци вони перетворюють на справжнє шоу. По-друге,  ми поставили перед собою амбітну задачу підняти культуру споживання вин в Україні, тому в наших ресторанах гості можуть скуштувати якісні італійські та українські вина за дуже демократичною ціною. В такий спосіб ми прагнемо зруйнувати стереотип, що українці - це народ, що п'є лише пиво або горілку» - розповідає порталу  Анна Сологуб, бренд-менеджер мережі «Піца Челентано».  

Для того, щоб відкрити ресторан нового формату, франчайзі потрібен початковий капітал від 150 тисяч доларів. Нагадаємо, що під торговою маркою Pizza Celentano працює більш ніж 200 підприємств у кожному великому місті, у всіх регіонах України та за її межами. Власних, з фінансовою участтю  франчайзера, близько 10%.  

«У форматі Ristorante ми відмовились від самообслуговування. У наших ресторанах працюють  офіціанти, які ненав'язливо та легко спілкуються з гостями, навіть можуть підсісти за столик, приймаючи замовлення.  Нам здається, що українська публіка вже доросла до того, щоб з радістю сприймати такий демократичний сервіс і ставитись до офіціантів з повагою та дружелюбно. Якщо говорити про інтер'єр, то він дуже нестандартний – це еклектичне поєднання стилів, море іронії, яскравих кольорів та емоцій. Можна сказати, що ми трошки підтруньюємо над гламуром. Можливо такий нестандартний дизайн подобається не всім, але гарантую, що він нікого не залишає байдужим.  І в нас є ще одна приємна новина - ресторан Pizza Celentano Ristorante, щознаходиться у місті Рівне на  вул. Словацкого, потрапив у топ-100 найкращих ресторанів України за версією професійних рестораторів!», - додає Анна Сологуб.

 

 

Поділитися статтeю

Коментувати на форумі

0
Новий формат Pizza Celentano Ristorante

Ще немає жодного коментаря до статті. Нехай Ваш буде першим.

Форум 291 теми, 1167 коментарів, 278 учасників

хочете більше?

нюслеттер Franchising.ua

If you see this, leave this form field blank