Міжнародна експансія IFG

Вівторок
12.05.2015
У 2015 році компанія планує відкрити нові офіси в США, Великобританії, Південній Африці та Австралії
 

Компанія Interface Financial Group має вже понад 40 років досвіду у франчайзингу. IFG займається дисконтуванням рахунків-фактур, прискорює грошові потоки, покращує платоспроможність бізнесу і забезпечує легкий доступ до фінансів. З 1990 року IFG успішно розвивається за франчайзинговою схемою і сьогодні має більш ніж 190 партнерів по всьому світу.

«Сьогодні Interface Financial Group продовжує фінансову експансію на міжнародному рівні. Попит на наші послуги продовжує зростати, що, в свою чергу, генерує великий інтерес до можливостей компанії. З початку 2015 року ми відкрили філії у Канаді, США, Великобританії та Південній Африці. В наступному місяці додадуться додаткові нові офіси в США, Великобританії, Південній Африці та Австралії», - розповів Девід Банфілд, президент компанії Interface Financial Group.

Interface Financial Group надає фінансові послуги, в першу чергу, для малого бізнесу і підприємців, які на початковому етапі розвитку. IFG допомагає прискорити грошовий потік і поліпшити платоспроможність за допомогою послуги - дисконтування рахунків-фактур. А також надає клієнтам більш легкий доступ до капіталу, і пропонує рішення, яке покращує рух грошових коштів через дисконтування рахунків-фактур.

Варто відзначити, що останні вісім років Interface Financial Group присутня у списку 500 найбільших франчайзингових систем у світі журналу Entrepreneur, а з 2012-го року - в списку 100 кращих франчайзингових компаній. Компанія є володарем "World Class" франшиз Дослідницького інституту - Премія за роботу із забезпечення високого рівня підтримки своїх клієнтів.