Середа
29.04.2015
Компанія націлена поширювати мережу по всій Україні
 

Херсонська остерія «Ченто Перченто» вийшла на український ринок франчайзингу. В Україні піца як продукт давно вже прижилася і полюбилася. І хоч конкуренція між її виробниками не така велика, як, наприклад, у Європі, однак вітчизняний ринок поступово розвивається.

«Наша компанія «Ченто Перченто» націлена на розвиток торговельної марки по франчайзингу. По суті ми є власниками патенту ТМ «Ченто Перченто», а також патенту на кухню закладу. Особливість нашої пропозиції у тому, що для реалізації проекту потрібна не велика площа. А вартість франшизи складає 10 000 доларів», - поділився представник франшизи «Ченто Перченто».

Перевагою роботи в мережі є демократична цінова політика; висока рентабельність бізнесу; унікальна рецептура пропонованих страв і напоїв та ін. Від класичного ресторану «Ченто Перченто» відрізняє досить просте меню, більш демократичні ціни та орієнтація на постійних клієнтів. Однією з основних родзинок остерії - є відкрита кухня, тому що вона створює певну атмосферу. Барна стійка при цьому розділяє зал для прийому гостей і зону для приготування їжі. Все відбувається в одному залі.

Щоби відкрити заклад франчайзі необхідно приміщення площею від 66 кв. м. Залежно від обраної площі остерії, кількість персоналу на точці - від 3 до 6 осіб за зміну. Франчайзер надає пакет підтримки для партнерів: технологічні процеси роботи закладу; розрахунок фінансової моделі франчайзі; контакти постачальників і спеціальні ціни партнерам; стажіровка персоналу; виїзд пусковий бригади на відкриття. А також сприяння в отриманні обладнання для продажу пива та соків на безкоштовній основі і постійна консультаційна підтримка.


популярне на форумі

Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Бываю довольно часто, всегда заказываю сок томатный и фрешлайн. Ребята на кассе довольно...

2 коментар
остання 17.06.2015
Как открыть мини-пивоварню? Бизнес-план

Доводилось пробовать пиво в заведениях, где стоят пивоварни не только от Генрих Шульц, но и от...

1 коментар
остання 12.02.2015