Середа
29.04.2015
Компанія націлена поширювати мережу по всій Україні
 

Херсонська остерія «Ченто Перченто» вийшла на український ринок франчайзингу. В Україні піца як продукт давно вже прижилася і полюбилася. І хоч конкуренція між її виробниками не така велика, як, наприклад, у Європі, однак вітчизняний ринок поступово розвивається.

«Наша компанія «Ченто Перченто» націлена на розвиток торговельної марки по франчайзингу. По суті ми є власниками патенту ТМ «Ченто Перченто», а також патенту на кухню закладу. Особливість нашої пропозиції у тому, що для реалізації проекту потрібна не велика площа. А вартість франшизи складає 10 000 доларів», - поділився представник франшизи «Ченто Перченто».

Перевагою роботи в мережі є демократична цінова політика; висока рентабельність бізнесу; унікальна рецептура пропонованих страв і напоїв та ін. Від класичного ресторану «Ченто Перченто» відрізняє досить просте меню, більш демократичні ціни та орієнтація на постійних клієнтів. Однією з основних родзинок остерії - є відкрита кухня, тому що вона створює певну атмосферу. Барна стійка при цьому розділяє зал для прийому гостей і зону для приготування їжі. Все відбувається в одному залі.

Щоби відкрити заклад франчайзі необхідно приміщення площею від 66 кв. м. Залежно від обраної площі остерії, кількість персоналу на точці - від 3 до 6 осіб за зміну. Франчайзер надає пакет підтримки для партнерів: технологічні процеси роботи закладу; розрахунок фінансової моделі франчайзі; контакти постачальників і спеціальні ціни партнерам; стажіровка персоналу; виїзд пусковий бригади на відкриття. А також сприяння в отриманні обладнання для продажу пива та соків на безкоштовній основі і постійна консультаційна підтримка.


найчайтіше читане

ТНК важко із франчайзингом /09.03.2010

Через недосконалість законодавства компанія віддає зараз перевагу розвитку власної мережі

Як відкрити АЗС. Бізнес-план /28.11.2011

Джоббінг чи власна автомобільна заправка?

Відкриття турагенції. Бізнес-план /23.11.2011

Зібрати речі і виїхати подалі від повсякденних проблем - мрія практично кожної людини. Багато хто прагне хоча б раз на рік її здійснити. Охочих заробити на цій людській пристрасті також знаходиться чимало. Ви опинилися серед них? Прекрасно! Для того, щоб ваш бізнес був прибутковим, важливо чітко для себе з’ясувати деякі нюанси цієї сфери.

Як відкрити кролячу ферму. Бізнес-план. /25.07.2014

Від хобі до бізнесу, або плоди кролівництва

Основи спілкування продавця з клієнтом /22.02.2010

Сучасний продавець має ламати шаблони і постійно дивувати покупця. Тільки тоді він зможе підвищити ефективність своєї діяльності і зав’язувати цікаві контакти

популярне на форумі

Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Бываю довольно часто, всегда заказываю сок томатный и фрешлайн. Ребята на кассе довольно...

2 коментар
остання 17.06.2015
Как открыть мини-пивоварню? Бизнес-план

Доводилось пробовать пиво в заведениях, где стоят пивоварни не только от Генрих Шульц, но и от...

1 коментар
остання 12.02.2015