Понеділок
20.04.2015
До кінця 2015-го року компанія планує відкрити 50 відділень
 

У квітні виповнилося 6 років з того моменту, як ломбард «Комод» заявив про себе на ринку України. На сьогоднішній день мережа ломбардів у країні представлена ​​більш ніж 190 відділеннями, а до кінця 2015 року компанія планує відкрити ще 50 відділень. «У 2014 році ми зберегли кількість всіх підрозділів мережі «Комод». Сьогодні займаємося відкриттям 30-ти відділень, що були закриті в Луганській, Донецькій областях і в Криму. Роботи багато: відкриваємо по 5 філій у місяць. У Росії ми зареєстрували юридичну особу, щоби наші кримські відділення могли працювати, і тепер вони функціонують. На сьогоднішній день штат співробітників мережі складається з більш ніж 400 осіб», - розповідає Олександр Горбач, керівник франчайзингового напряму мережі ломбардів «Комод».

Для відкриття ломбарду за системою франчайзингу підприємцю не потрібні великі капіталовкладення. На сьогоднішній день для партнерів діє спеціальна пропозиція - вартість франшизи нуль гривень. Плюс повний супровід відділення співробітниками центрального офісу, які нададуть допомогу на всіх етапах. Вони завжди готові допомогти у вирішенні будь-яких бухгалтерських, юридичні та інших питань, надати PR і маркетинговий супровід та ін. Важливо відзначити, що консалтингова фірма, яка входить до мережі ломбардів «Комод», веде діяльність ломбардного відділення за фіксовану щомісячну винагороду (роялті - 2300 грн), незалежно від доходу і обігу ломбарду, а при відкритті подальших відділень діє програма лояльності для партнерів: роялті зменшується з кожним новим відділенням.

«Що стосується заставного кредитування на даний момент, то ми бачимо, що кількість запитів від клієнтів зросла, але оплатити кредит - сьогодні проблема для деяких людей, тобто зріс відсоток неповернення кредиту. У нинішньому році ми працюємо над поліпшенням і модернізацією роботи  усієї компанії: удосконалюємо програмне забезпечення, встановлюємо сервер в мережі «Комод». Штат персоналу збільшуємо удвічі, також зростає штат бухгалтерії. З серпня плануємо впровадити в роботу по всіх відділеннях мережі касові апарати», - говорить Олександр Горбач.

У мережі ломбардів «Комод» діють три формати франшизи: можна відкрити одне або декілька нових відділень, підписавши Ліцензійний договір про партнерство; підписати Ліцензійний договір на користування торговою маркою ломбардом партнера; перереєструвати діючі відділення в одне з ПО (повних товариств) компанії на безкоштовній основі.


популярне на форумі

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план

Доброго дня!Чудово,що маєте бажання створити власну справу.В клінінговій індустрії питання...

2 коментар
остання 10.10.2020
Открытие СТО. Бизнес-план

Кредитор? Вам потрібна термінова позика чи бізнес-позика? Ти будешвідмовлено в отриманні позики...

3 коментар
остання 20.11.2017
Открытие СТО. Бизнес-план

Раскрутка, PR, брендинг, узнаваемость ТМ - дело маркетологов, а мастер должен заниматься своим...

3 коментар
остання 10.03.2017
BVS-Rabota: працевлаштування по франчайзингу

Вимоги до приміщення для філіала

1 коментар
остання 25.11.2016
LEGO по-франчайзингу

Я хочу получать комментарии по этой теме на e-mail

1 коментар
остання 16.08.2016
Открытие СТО. Бизнес-план

На рахунок зарплата майстру 30% від заказу. Це дуже мало як для майстра. Якщо дійсно хороший...

3 коментар
остання 15.07.2016
Работа за границей - возможность выжить?

Мне интересно, насколько реально перевестись в зарубежное отделение компании, если есть...

2 коментар
остання 21.05.2016
Ринок бутильованої води зростає

Лично я стараюсь употребить дневную норму воды. Чаще всего покупаю уже розлтую в бутыли воду, но...

2 коментар
остання 21.05.2016