13-ий клуб мережі Mortimer!

Понеділок
06.04.2015
Відкриті двері нового офісу міжнародної школи англійської мови
 

Для Mortimer English Club весна почалася із хороших подій: мережа продовжує збільшуватися в Україні. Нещодавно відбулося відкриття нового франчайзингового клубу Mortimer в ЖК «Софія» на Софіївській Борщагівці. По франчайзингу компанія розвивається з 1999 року, і нині Mortimer English Club- це більш ніж 300 чинних клубів у 20 країнах світу. Новий партнер мережі задоволений придбанням франшизи Mortimer English Club.

"До підприємництва та купівлі франшизи я готувалася ретельно. Через те, що в нашій родині всі підприємці, то і я рано чи пізно повинна була б відкривати власну справу. Мені сподобалася ідея франчайзингу, і я почала шукати франшизу в освітній сфері. Після тривалих досліджень і зустрічі з майстром партнером по франшизі, зупинилася на пропозиції від Mortimer English Club. - розповідає Тетяна Гунцева, франчайзі Mortimer English Club. - Локацію для навчального клубу я вирішила вибрати за містом, тому як на відміну від Києва, де концентрація навчальних центрів дуже висока, тут є, де розвернутися: конкуренція значно нижча, ніж у столиці, а потреба у вивченні англійської мови висока. Необхідність у ранній освіті дітей розуміють зараз не тільки в столиці або великих містах, а й у передмістях. Тому свою школу я відкрила в ЖК «Софія», що на Софіївській Борщагівці. І тепер, сім'ям, які тут живуть і знають репутацію Mortimer, буде зручно вивчати англійську. Бізнес тільки запущений, але я налаштована оптимістично, і думаю про розширення та відкриття нових об'єктів. Мені б хотілося постійно розвиватися і не зупинятися на досягнутому!"

Сума інвестицій при відкритті бізнесу становить до 10 тисяч євро залежно від території. Паушальний внесок: 3.5-4.5 тисяч євро. Франчайзингова концепція компанії Mortimer дуже гнучка: партнер вирішує сам хоче він відкрити великий клуб або маленький на 1 клас, займатися виключно адмініструванням і набрати штат вчителів або викладати самому, працювати весь день або окремі години.
«Не дивлячись на складну економічну ситуацію в Україні, 12 наших клубів продовжують успішно працювати, а недавно відбулося відкриття ще одного. Ми не бачимо відтоку клієнтів ні в одному з клубів, ні у великих містах, ні в маленьких, а в деяких школах навіть спостерігається істотне зростання у цьому навчальному році порівнюючи з минулим. Мабуть, дана ситуація, що склалася в країні, мотивує батьків займатися освітою своїх дітей і вчити англійську мову», - вважає Інна Азарова, майстер партнер Mortimer English Club в Україні.