Субота
04.04.2015
Мережа ресторанів мексиканської кухні збільшується
 

Pancheros Mexican Grill відкрив двері свого другого ресторану в Колумбії, повідомляє прес-служба компанії. Ресторан пропонує страви мексиканської кухні, а також відомий своїм особливим приготуванням буріто та користується попитом у населення.

"Відкриття другого Pancheros у центрі Міссурі - це прекрасна можливість для нас розширювати мережу ресторанів, показати наші найкращі страви та придбати ще більше прихильників у даному регіоні. Ми не сумніваємося, що другий ресторан, який відкрито в Колумбії, матиме величезний успіх", - сказав Родні Андерсон, президент Pancheros Mexican Grill.

Відомо, що Адам Кауфман - колумбійський франчайзі Pancheros, був знайомий із мережею з моменту її заснування, а нещодавно став її партнером. Відкривши перший ресторан у Міссурі, він одразу задався метою відкрити ще два заклади. У 2014 році Адам отримав премію за високий рівень обслуговування у своєму закладі і за подвійне зростання кількості продажів протягом перших 18 місяців після відкриття.

дам Кауфман - яскравий приклад та зразок наслідування для мережі Pancheros на всіх рівнях, у тому числі і для інших франчайзі. Його ставлення до себе та до співробітників красномовніше за всі слова", - вважає Родні Андерсон.


найчайтіше читане

ТНК важко із франчайзингом /09.03.2010

Через недосконалість законодавства компанія віддає зараз перевагу розвитку власної мережі

Як відкрити АЗС. Бізнес-план /28.11.2011

Джоббінг чи власна автомобільна заправка?

Відкриття турагенції. Бізнес-план /23.11.2011

Зібрати речі і виїхати подалі від повсякденних проблем - мрія практично кожної людини. Багато хто прагне хоча б раз на рік її здійснити. Охочих заробити на цій людській пристрасті також знаходиться чимало. Ви опинилися серед них? Прекрасно! Для того, щоб ваш бізнес був прибутковим, важливо чітко для себе з’ясувати деякі нюанси цієї сфери.

Як відкрити кролячу ферму. Бізнес-план. /25.07.2014

Від хобі до бізнесу, або плоди кролівництва

Основи спілкування продавця з клієнтом /22.02.2010

Сучасний продавець має ламати шаблони і постійно дивувати покупця. Тільки тоді він зможе підвищити ефективність своєї діяльності і зав’язувати цікаві контакти

популярне на форумі

Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Бываю довольно часто, всегда заказываю сок томатный и фрешлайн. Ребята на кассе довольно...

2 коментар
остання 17.06.2015
Как открыть мини-пивоварню? Бизнес-план

Доводилось пробовать пиво в заведениях, где стоят пивоварни не только от Генрих Шульц, но и от...

1 коментар
остання 12.02.2015