Pancheros Mexican Grill відкрив двері свого другого ресторану в Колумбії, повідомляє прес-служба компанії. Ресторан пропонує страви мексиканської кухні, а також відомий своїм особливим приготуванням буріто та користується попитом у населення.
"Відкриття другого Pancheros у центрі Міссурі - це прекрасна можливість для нас розширювати мережу ресторанів, показати наші найкращі страви та придбати ще більше прихильників у даному регіоні. Ми не сумніваємося, що другий ресторан, який відкрито в Колумбії, матиме величезний успіх", - сказав Родні Андерсон, президент Pancheros Mexican Grill.
Відомо, що Адам Кауфман - колумбійський франчайзі Pancheros, був знайомий із мережею з моменту її заснування, а нещодавно став її партнером. Відкривши перший ресторан у Міссурі, він одразу задався метою відкрити ще два заклади. У 2014 році Адам отримав премію за високий рівень обслуговування у своєму закладі і за подвійне зростання кількості продажів протягом перших 18 місяців після відкриття.
"Адам Кауфман - яскравий приклад та зразок наслідування для мережі Pancheros на всіх рівнях, у тому числі і для інших франчайзі. Його ставлення до себе та до співробітників красномовніше за всі слова", - вважає Родні Андерсон.
читати статті
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане
В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу
Тест на підприємництво
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію
В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...