Садовий сезон починається

Понеділок
30.03.2015
Компанія СтройСад пропонує франчайзі бізнес під ключ на базі магазину будівельного інструменту та обладнання
 

«СтройСад» працює більше 7 років на ринку будівельного і садового інструменту, устаткування і техніки. Власні та партнерські філії знаходяться у таких містах, як Дніпропетровськ, Нікополь, Луцьк, а також Івано-Франківськ. Сьогодні потенційним партнерам пропонується готове рішення - бізнес під ключ на базі високотехнологічного магазину будівельного інструменту та обладнання, а також садової техніки та аксесуарів.

«Розвиток по франчайзингу планувався із самого початку, ще в 2008 році. Однак реальні кроки до цього почалися лише в 2012 році. Нам здається це зручна схема розвитку мережевого бізнесу з мінімальним вкладенням власних коштів. Крім того, це дає істотно більш ефективний розвиток бізнесу на місцях, сприяє зниженню транзакційних витрат - а значить і підвищує ефективність усього бізнесу в цілому», - говорить представник франшизи «СтройСад», Євген Кононець.

Франчайзер готовий надати майбутньому партнеру допомогу та консультації досвідчених менеджерів, відстеження власних заявок у спільній on-line платформі, навчання і настройку виділеної бази 1С-Підприємство. Також доступ до баз складів по країні, можливість взаємовигідного обміну рекламного оснащення між франчайзі для проведення оновлення рекламного оформлення магазину, єдину мережу замовлень і логістики, проведення тренінгів для підвищення ефективності роботи бізнесу. Важливо відзначити, що є можливість надання особливих умов для постійних замовників (компенсація 50% знижки на товар за рахунок франчайзера) та багато інших переваг взаємного співробітництва.

«Наша пропозиція максимально стандартизована, яких-небудь особливих нюансів, як і підводних каменів немає. Ключові моменти, що вимагаються від франчайзі - це приміщення, а саме його місце розташування, і звичайно ж люди, які цим займатимуться, їхній досвід, кваліфікація і бажання. У другу чергу виходять значення: умови користування приміщенням - оренда або своє власне, і можливість інвестувати в бізнес близько 10 000 доларів для його повноцінної організації. Ось можна сказати, і є два ключових питання і два важливих. Решта питань вирішуються по ходу роботи і не є значними на етапі планування. В середньому, після підписання договору проходить 2 місяці до відкриття торгової точки», - Євген Кононець.
 

 

 


найчайтіше читане

Кюртош калач: європейські традиції - в Україну /18.10.2010

В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності