BVS-Rabota: ласкаво просимо!

Четвер
26.03.2015
У компанії чотири партнерських відкриття протягом місяця
 

Практично протягом місяця у Києві, Ізмаїлі, Сумах та Вінниці відкрито нові франчайзингові філії рекрутингової мережі BVS-Rabota. «Останнім часом ми відкрили 4 нових франчайзингових філії BVS-Rabota в різних містах України. В кінці лютого був відкритий партнерський офіс у Вінниці, потім на початку березня відбулося відкриття у Сумах. Тиждень тому ми відкрили філію у Києві та на минулих вихідних - в Ізмаїлі. На даний момент надходить як мінімум 3 дзвінка в день від потенційних партнерів», - ділиться Віталій Беленець, засновник і власник компанії BVS-Rabota.

На сьогоднішній день BVS-Rabota допомагає організувати клієнтам весь процес реєстрації, підготовку резюме, оформлення візи та перевезення на місце роботи. Компанія тривалий час співпрацює з роботодавцями зарубіжних країн. «Щороку ми розширюємо перелік доступних вакансій нашого агентства, знаходимо нових партнерів за кордоном, а сьогодні співпрацюємо з роботодавцями з багатьох країн Євразії та Північної Америки. З нашою допомогою більше 1500 чоловік змогли знайти гідну роботу за кордоном, було відкрито понад 2000 шенгенських віз. Цього року ми спостерігаємо особливий інтерес до нашої франчайзингової пропозиції bvs-rabota.net і це говорить про те, що робота за кордоном затребувана», - розповідає Віталій Беленець.

BVS-Rabota пропонує заробляти на міжнародному рекрутингу та на візовій підтримці. Вартість франшизи становить 999 євро. Франчайзер ділиться знаннями та досвідом із франчайзі. Це блок інформації по статистиці ринку, за кількістю, якістю та ефективностю спеціалізованих сайтів і навіть окремий посібник по грамотному діалогу з клієнтом та багато ін. А також BVS-Rabota пропонує допомогу в створенні сайту.
«Відкриваючи компанію франчайзі важливо подбати про рекламу. Чим більше сил і фінансів вкладено в рекламу, тим більшою буде віддача і кращим результат. Адже сьогодні рекрутингових агентств, що пропонують послуги з виїзду на роботу не мало. Наших клієнтів і партнерів ми знаходимо, завдяки рекламі», - вважає Віталій Беленець.


популярне на форумі

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план

Доброго дня!Чудово,що маєте бажання створити власну справу.В клінінговій індустрії питання...

2 коментар
остання 10.10.2020
Открытие СТО. Бизнес-план

Кредитор? Вам потрібна термінова позика чи бізнес-позика? Ти будешвідмовлено в отриманні позики...

3 коментар
остання 20.11.2017
Открытие СТО. Бизнес-план

Раскрутка, PR, брендинг, узнаваемость ТМ - дело маркетологов, а мастер должен заниматься своим...

3 коментар
остання 10.03.2017
BVS-Rabota: працевлаштування по франчайзингу

Вимоги до приміщення для філіала

1 коментар
остання 25.11.2016
LEGO по-франчайзингу

Я хочу получать комментарии по этой теме на e-mail

1 коментар
остання 16.08.2016
Открытие СТО. Бизнес-план

На рахунок зарплата майстру 30% від заказу. Це дуже мало як для майстра. Якщо дійсно хороший...

3 коментар
остання 15.07.2016
Работа за границей - возможность выжить?

Мне интересно, насколько реально перевестись в зарубежное отделение компании, если есть...

2 коментар
остання 21.05.2016
Ринок бутильованої води зростає

Лично я стараюсь употребить дневную норму воды. Чаще всего покупаю уже розлтую в бутыли воду, но...

2 коментар
остання 21.05.2016