Всесвітня експансія Skinial

Понеділок
23.03.2015
Німецька компанія змінюється, відкриває салони в нових країнах та чекає на франчайзі з України
 

Мережа салонів Skinial, яка займається видаленням татуювань, використовуючи безлазерний метод, вже представлена ​​в Німеччині, Швейцарії, Австрії, Австралії та інших країнах. А в нинішньому році компанія оголосила про світову експансію.
«Ми плануємо відкрити як мінімум десять філій у Польщі, Німеччині та Швейцарії і сподіваємося підписати договір майстер-франшизи з Францією. Ще дві країни знаходяться на стадії переговорів, але поки договори не підписані. Ми повністю оновили наш веб-сайт: і не тільки фронт-офіс, але і бек-офіс, щоб поліпшити його та підготувати для всесвітньої експансії мережі салонів Skinial», - розповідає Клаус Боде, президент компанії Skinial.

«2015 може стати для нас роком переходу Skinial у медичну компанію, що допоможе нам багато в чому, коли ми прагнемо розробляти нові продукти і робити фундаментальні дослідження. У квітні цього року ми були запрошені на всесвітньо відому наукову конференцію Європейського конгресу з тату та пігментних дослідженнь у Брюгге (Бельгія). Також ми обговорюємо співпрацю з фармацевтичної групою, яка може допомогти нам отримати більше визнання  у медичному світі. Вже в кінці 2014 року нам вдалося отримати патент на американському ринку», - продовжує Клаус Боде, президент компанії Skinial.

Для українського підприємця, щоб відкрити салон, потрібно інвестувати в бізнес 50 тисяч євро. Ця інвестиція у ліцензію, яка надає майстер-партнеру право працювати під ТМ Skinial у своїй країні. Сума включає у себе ліцензію на одну студію і ексклюзивне право продавати франшизи на заданій території протягом 10 років. Франчайзі не потрібно платити ніяких щомісячних відрахувань і платежів за рекламу. «Останнім часом ми отримали тільки одну заявку з України, але вважаємо, що на сьогоднішній день видалення татуювання - сама найменша проблема, яку українці можуть мати», - говорить Клаус Боде на завершення розмови.


найчайтіше читане

Кюртош калач: європейські традиції - в Україну /18.10.2010

В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності