Субота
28.02.2015
Франшиза китайського фаст-фуду Tikithai в Україні
 

Tikithai вийшов на український ринок з франчайзинговою пропозицією у лютому поточного року і взяв участь у виставці "Франчайзинг 2015". Цільовою аудиторією китайського фаст-фуду є студенти та туристи.
"У Львові ми перші почали продавати китайську їжу. Коли я жив за кордоном, їздив по Азії, то вивчав і вибирав той продукт, який у Європі користується попитом. Коли знайшов оригінальну пропозицію, то адаптував її під смак українців, зробивши продукт Tikithai менш гострим. Перший рік ми працювали лише з однією пропозицією - локшина з куркою. Пізніше, в силу запитів, розширили свій асортимент", - розповідає директор з розвитку мережі закладів швидкого харчування Tikithai Олександр Романинець. 

Інвестиції, що необхідні для відкриття закладу Tikithai складають від 15 000 до 20 000 доларів. Паушальний внесок від 5 000 до 10 000 доларів. Термін окупності - 1-2 роки. "Зазначу, що при відкритті закладу, дуже велику роль грає місце розташування. Наприклад, наш клієнт з Ужгорода знайшов хороше місце в центрі міста, але за кутком і потік людей уже не той. Краще відразу відкриватися  у центрі, тому що ви вкладаєте в оренду, а далі вона працює на вас", - ділиться думкою Олександр Романинець.

Для компанії важливо, щоб майбутній партнер мав потенціал у веденні бізнесу, володів інвестиціями для відкриття наступних закладів мережі (залежно від регіону). Зі свого боку франчайзер здійснює проектування і дизайн приміщення, займається навчанням персоналу, забезпеченням поставок імпортних продуктів і інгредієнтів, допомагає у складанні першого замовлення та багато іншого. На сьогоднішній день компанія має 20 потенційних франчайзі, планує відкривати заклади в Києві та інших містах України.
 


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Відкриття турагенції. Бізнес-план /23.11.2011

Зібрати речі і виїхати подалі від повсякденних проблем - мрія практично кожної людини. Багато хто прагне хоча б раз на рік її здійснити. Охочих заробити на цій людській пристрасті також знаходиться чимало. Ви опинилися серед них? Прекрасно! Для того, щоб ваш бізнес був прибутковим, важливо чітко для себе з’ясувати деякі нюанси цієї сфери.

ТНК важко із франчайзингом /09.03.2010

Через недосконалість законодавства компанія віддає зараз перевагу розвитку власної мережі

Як відкрити АЗС. Бізнес-план /28.11.2011

Джоббінг чи власна автомобільна заправка?

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

популярне на форумі

Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Бываю довольно часто, всегда заказываю сок томатный и фрешлайн. Ребята на кассе довольно...

2 коментар
остання 17.06.2015
Как открыть мини-пивоварню? Бизнес-план

Доводилось пробовать пиво в заведениях, где стоят пивоварни не только от Генрих Шульц, но и от...

1 коментар
остання 12.02.2015